Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 april 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Creëer tropische sferen met mediterrane tegeltjes

Terug naar overzicht
Vinyl

Het mediterrane patroon is weer helemaal terug in het interieur. Je ziet deze zuidelijk getinte tegel dan ook steeds vaker in ruimtes als de hal, keuken, badkamer én het toilet.

Tot voor kort zag je de vrolijke, gekleurde tegeltjes voornamelijk in keukens en badkamers - en wellicht tijdens je reizen naar landen zoals Turkije en Marokko. Daar kun je jaloersmakend mooie badhuizen en keukens bewonderen. En het fijne is dat je nu ook heel eenvoudig dezelfde tropische sfeer kunt creëren in je eigen interieur.

Mediterraans interieur: minimalistisch met een opvallende touch

Een minimalistisch interieur met strakke lijnen verleent zich, anders dan je misschien zou denken, perfect voor een kleurrijk element als een mediterrane tegelvloer. Wanneer je een ruimte grotendeels rustig laat, kijkend naar inrichting en kleurgebruik, trekt een kleurrijk detail juist extra de aandacht.

Combineer een neutrale vloerkleur met een karpet in een opvallend tegelmotief. Vloerkleden uit onze Imperio-collectie passen hier perfect bij. Of wat dacht je van het prachtige Soul karpet of één van onze andere moderne vloerkleden karpet in mediterrane kleuren?

De juiste vloer voor een mediterraanse interieurstijl

Het mediterrane patroon vind je bij Tapijtcentrum Nederland terug in verschillende vloersoorten. Elk soort is vanzelfsprekend weer geschikt voor een ander gebruiksdoeleind. Wil je bijvoorbeeld een keuken of badkamer in mediterrane stijl? Dan zijn de vinyl uitvoeringen een juiste keuze, want deze zijn slijtvast en makkelijk in onderhoud. Precies wat je wil in zulke ruimtes!

Wil je het hele jaar door genieten van een zonnige, zuidelijke sfeer in je interieur? Bekijk dan eens onze Almeida vinyl vloeren.


Twijfel je over welke mediterrane tegels het beste matchen met jouw woonstijl? Schroom niet om een bezoek te brengen aan één van onze winkels. Onze deskundige medewerkers voorzien je graag van een passend interieuradvies!

Mediterrane patronen

voor een zuidelijke sfeer in huis

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

3 mensen gingen jou voor!