Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 april 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Een kijkje in de ‘keuken’ bij Tapijtcentrum Tilburg

Terug naar overzicht
Winkel

Staat een nieuwe vloer, traprenovatie of raamdecoratie op jouw wensenlijstje? Of laat je je gewoon graag inspireren op het gebied van interieur? Dan is een bezoekje aan Tapijtcentrum Nederland een goed idee!

Tja, logisch dat wij dat zeggen natuurlijk, maar ook woon- en inspiratiewebsite Homeplaza is het hier roerend mee eens. Zij schreven een artikel over één van onze woonwinkels en gaven hun ongezouten mening over onze producten en service. Wat zij ervan vonden? We vatten het graag voor je samen.

Op bezoek in onze woonwinkel in Tilburg

Op een zonnige donderdagochtend wordt Tapijtcentrum Tilburg bezocht, waar vestigingsmanager Marcel op dat moment aan het werk is. Op de vraag hoe Tapijtcentrum met haar klanten omgaat, heeft hij snel een antwoord: "Als iemand de winkel binnenkomt, dan zijn wij bereid om uitgebreid te informeren naar de wensen en nemen we de tijd een passend advies te geven."

Dit zorgt er onder meer voor dat Tapijtcentrum Nederland niet alleen uitblinkt in kwaliteit, montage en vakmanschap, maar ook in service en klantvriendelijkheid. Wat Homeplaza verder opvalt, is de ruime keuze én diversiteit in prijsklassen. Zo is er altijd wel een vloer, gordijn of karpet dat past bij jouw woonstijl en portemonnee.

Trends in vloeren en raamdecoratie

Op het gebied van trends in vloeren en raamdecoratie zitten we volgens Homeplaza helemaal goed. De populairste vloeren en raamdecoratie van nu? Aan kop staan PVC-vloeren en houten jaloezieën. Marcel: “Waar je eerst alleen PVC-vloeren zag in kantoorpanden, willen steeds meer mensen dit ook thuis”.

Er is verder nog een toename te zien in het aantal traprenovaties, omdat de trap steeds vaker wordt gezien als eyecatcher in huis. Dat snappen wij maar al te goed! Ook voor een traprenovatie op maat kun je rekenen op Tapijtcentrum. Of je nu een dichte of open trap hebt, een houten of betonnen trap, bij ons is het in goede handen.

Ben je benieuwd naar het complete artikel van Homeplaza? Je leest het hier.



Bezoek een van onze andere sfeervolle woonwinkels.

Met je eigen ogen ons assortiment met vloeren, trapbekleding en raamdecoratie bewonderen? Bekijk hier de locaties en openingstijden van al onze filialen. De koffie en thee staan klaar. Tot snel!

Tapijtcentrum Nederland

Dé specialist sinds 1969!

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1602 mensen gingen jou voor!