Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 april 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Technisch hoogstandje: register embossing voor echte houtlook

Terug naar overzicht
Flex pvc en laminaat

Een vloer die indruk maakt, er natuurlijk uitziet en warmte uitstraalt. Dat klinkt goed, toch? Met de techniek register embossing is het mogelijk zónder de hoofdprijs moeten betalen.


Bij Tapijtcentrum Nederland vind je zowel PVC- als laminaatvloeren die nauwelijks van hout te onderscheiden zijn. Hoe dat kan? Dankzij de bijzondere bewerking van het materiaal, genaamd register embossing.

Register em...wat?


Register embossing is een techniek waarmee de toplaag van laminaat of PVC wordt behandeld. Zo krijgt het materiaal een levendige look & feel. Létterlijk, want de structuur die aan de vloer wordt meegegeven is echt voelbaar.

Net zoals bij een houten vloer, zijn de stroken en knoesten die zichtbaar zijn in het materiaal, ook voelbaar aanwezig. Dit zorgt voor de meest realistische uitstraling die er is en maakt dat je PVC- of laminaatvloer aandoet als een echte houten vloer.

De voordelen van een vloer met register embossing


Vloeren met register embossing voorzien van een authentieke en natuurlijke look. Dit is vaak eenvoudig te combineren met verschillende interieurstijlen en zorgt voor een tijdloze stijl die lang mee gaat.

De texturen en kleuren van deze vloeren dragen bij aan een warme sfeer in iedere ruimte. De vloeren zijn bovendien eenvoudig te onderhouden door de beschermende toplaag die krassen, vlekken en andere schade voorkomt.

Ontdek register embossing voor een echte houtlook


Klinkt een vloer met register embossing als jouw interieurdroom? Ontdek dan de mogelijkheden bij Tapijtcentrum Nederland. Kies bijvoorbeeld voor laminaatvloer Venrode. Dit sterke laminaat heeft een fraaie groef dat zorgt voor een natuurlijke structuur en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Ga je liever voor PVC? Dan is de Flex PVC vloer Californium een echte topper. De vloer lijkt recht uit de houtzagerij te komen en heeft dé natuurgetrouwe houtlook. Zo geniet jij van de gemakken van een kwalitatieve PVC-vloer terwijl je interieur een frisse boost krijgt. Win-win, dachten wij zo!

Tip! Ervaar hoe onze laminaat en PVC vloeren met register embossing eruitzien in jouw woning met onze Room Visualizer.

Laat je inspireren bij Tapijtcentrum Nederland


Benieuwd naar ons assortiment vloeren met register embossing? We vertellen je er graag meer over in één van onze winkels. Heb je jouw perfecte vloer gevonden? Dan maken wij samen met jou een passend voorstel dat past bij je woonwensen. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Meer weten over vloeren met register embossing?


Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op door te bellen, mailen of een bericht te sturen via Facebook Messenger.

Voelbare structuur!

Nauwelijks van echt hout te onderscheiden!

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

9 mensen gingen jou voor!