4x ideeën voor strakke trapbekleding

Terug naar overzicht
Traprenovatie

Staat er een update voor je trap op de planning? Mooi! Dan kun je vast wat extra ideeën gebruiken. Vier stuks welteverstaan. Denk aan moderne en populaire afwerkingen op het gebied van trapbekleding, waarvan er eentje behoorlijk gedurfd is.

Gedurfd zwart
Laten we maar meteen aftrappen met de variant die het meeste lef behoeft; een zwarte trap! Eén ding staat daarbij vast; hij valt op! Zeker in de gang - of zelfs midden in de woonkamer - trekt deze black beauty de aandacht. Zoals je kunt zien past zo’n opvallende trap ook perfect als contrasterend onderdeel in een volledig wit interieur. Ondanks de aanwezige kleur, kan een zwarte trap ook zorgen voor rust en balans in je woning. Zo combineert de donkere kleur ook goed met natuurlijke materialen als een houten vloer of betonnen details. 

Tijdloos wit
Ben je niet zo van de eyecatchers in je woning of twijfel je nog over een definitieve afwerking? Dan kun je het beste op safe spelen en kiezen voor een tijdloos wit exemplaar. Met twee rechterhanden en een weekend tijd geef je je trap een witte make-over. Zo ziet je trap er meteen ‘fris’ uit én geef je jezelf nog even de tijd om na te denken over een andere afwerking. Óf je houdt ‘m gewoon wit, want dat is tijdloos.

 

Betonlook
Dat beton populair is, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Nu is een ‘echte’ betonnen trap wellicht niet wat je wil in verband met de koude uitstraling - en voeten. Toch kun je deze stoere trap ook op een gebruiksvriendelijke manier in je woning halen. Hoe? Door ‘m erop te verven met speciale betonlook verf, welke je in diverse bouwzaken kunt krijgen. Het nadeel van verven is echter ook in dit geval een klus die zo nu en dan onderhoud nodig heeft. 

Robuust hout
Niet zo’n zin om te verven of überhaupt je trap (zelf) onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een traprenovatie met ons Laminaat-Pro. Hiermee creëer je een natuurgetrouwe houten look op je eigen trap, maar zonder de overbodige rompslomp. Daarnaast is dit materiaal zeer geschikt voor intensief gebruik en behoeft amper onderhoud.

 

Sta jij te trappelen om jouw trap eens grondig aan te pakken? Lees meer over onze traprenovatie, kies jouw favoriete kleur laminaat en laat een prijsberekening maken voor jouw specifieke situatie. Twijfels? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze deskundige medewerkers. Zij voorzien je graag van advies!

Een nieuwe uitstraling?

Laat je trap renoveren bij Tapijtcentrum

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

8 mensen gingen jou voor!

Dé formule van Tapijtcentrum