Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 maart 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

4x ideeën voor strakke trapbekleding

Terug naar overzicht
Traprenovatie

Staat er een update voor je trap op de planning? Mooi! Dan kun je vast wat extra ideeën gebruiken. Vier stuks welteverstaan. Denk aan moderne en populaire trap kleuren en afwerkingen, waarvan er eentje behoorlijk gedurfd is.

Durf jij te gaan voor een zwarte trap?

Laten we maar meteen aftrappen met de variant die het meeste lef behoeft; een zwarte trap! Eén ding staat daarbij vast: hij valt op! Zeker in de gang - of zelfs midden in de woonkamer - trekt een zwarte trap de aandacht.

Zoals je kunt zien past zo'n opvallende trap ook perfect als contrasterend onderdeel in een volledig wit interieur. Ondanks de aanwezige kleur, kan een zwarte trap ook zorgen voor rust en balans in je woning. Combineer de donkere kleur bijvoorbeeld met natuurlijke materialen zoals hout of beton.



 

Ontdek de veelzijdigheid en elegantie van een witte trap

Ben je niet zo van de eyecatchers in je woning of twijfel je nog over een definitieve afwerking? Dan kun je het beste op safe spelen en kiezen voor een tijdloos wit exemplaar. Door je trap in het wit te schilderen, geef je het een frisse uitstraling én heb je nog tijd om na te denken over een andere afwerking. Óf je houdt ‘m gewoon wit, want dat blijft tijdloos.

Haal de stoere betonlook in huis

Dat beton populair is, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Nu is een ‘echte’ betonnen trap wellicht niet wat je wil in verband met de koude uitstraling - en voeten. Toch kun je deze stoere trap ook op een gebruiksvriendelijke manier in je woning halen. Hoe? Door ‘m erop te verven met speciale betonlook verf, welke je in diverse bouwzaken kunt krijgen. Het nadeel van verven is echter ook in dit geval een klus die zo nu en dan onderhoud nodig heeft.



 

Houten treden voor een robuuste en duurzame trap

Niet zo’n zin om te verven of überhaupt je trap (zelf) onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een traprenovatie met ons Laminaat-Pro. Hiermee creëer je een natuurgetrouwe houten look op je eigen trap, maar zonder de overbodige rompslomp. Daarnaast is dit materiaal zeer geschikt voor intensief gebruik en behoeft amper onderhoud.

Wil je een moderne houten trap creëren? Kies bij een dichte houten trap voor trapverlichting die de treden laat oplichten en zorgt voor een luxe uitstraling. Ook trendy is de zwevende of vrijdragende trap waarbij robuuste houten traptreden uit de wand steken dat meteen strak en modern in het oog springt.

Sta jij te trappelen om jouw trap eens grondig aan te pakken? Lees meer over onze traprenovatie, kies jouw favoriete kleur laminaat en laat een prijsberekening maken voor jouw specifieke situatie. Twijfels? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze deskundige medewerkers. Zij voorzien je graag van advies!

Trap updaten?

Laat je trap renoveren bij Tapijtcentrum!

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

9 mensen gingen jou voor!