4x inspiratie voor goedkope vloerbedekking

Terug naar overzicht

Een mooie vloer hoeft niet duur te zijn. Daar weten wij van Tapijtcentrum Nederland alles van. Je vindt bij ons namelijk ook goedkope soorten vloerbedekking, waardoor je met elk budget slaagt. Benieuwd welke vloerbedekkingen een zacht prijsje én een prachtige uitstraling hebben? Kijk en lees snel verder om inspiratie op te doen.

Veelzijdige vinyl vloer


Als er één type vloerbekleding veelzijdig is, dan is het wel vinyl. Niet alleen is deze hoogwaardige zeilvloer geschikt voor vrijwel alle ruimtes in huis, je kunt er ook diverse materialen mee nabootsen.

Houd je van een tegel look? Vinyl. Liefhebber van hout? Vinyl. Gék op natuursteen? Het kan echt allemaal met vinyl. Bovendien hoef je er bijna niet naar om te kijken, want het onderhouden is vrij simpel. Zo bespaar je dus niet alleen geld met een goedkope vinyl vloer, maar ook veel tijd!

Laminaat met natuurgetrouwe look


Droom je van een echte houten vloer, maar ligt het vanwege jouw budget buiten je bereik? Vanaf €6,95 p/m2* heb je bij ons al een goedkope laminaat vloer die nauwelijks te onderscheiden is van echt hout. En aan keuze geen gebrek, want we hebben meer dan 160 soorten laminaat.

Ga bijvoorbeeld voor een donkere kleur om jouw meubels eruit te laten springen. Of creëer meer rust met een lichtere tint. Waar je ook voor kiest, onze laminaat vloeren hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Prachtige PVC vloer


Al gedacht aan een mooie PVC vloer? Het produceren van ‘polyvinylchloride’ is een vrij eenvoudig proces, waardoor de prijzen scherp kunnen blijven. Overigens betekent dit niet de kwaliteit minder is. Integendeel, want dit type vloerbedekking kan wel tegen een stootje. Hierdoor gaat zelfs een goedkope PVC vloer ontzettend lang mee. Last but not least: stof en vuil wordt nauwelijks vastgehouden, waardoor het zeer onderhoudsvriendelijk is.

Tapijttegels voor talloze toepassingen


Tapijttegels zijn niet alleen fijn geprijsd, maar ook ontzettend praktisch. Een beschadigde tegel is zo vervangen, zonder dat je de hele vloer hoeft te verwijderen. Alsof dat niet prettig genoeg is, zijn de tapijttegels ook lekker warm en zacht. Nog een voordeel: ze zijn gemakkelijk te hergebruiken. Ideaal wanneer je gaat verhuizen en de vloer wilt meenemen naar een nieuwe woning.

Ben je geïnspireerd geraakt door onze goedkope vloerbedekkingen? In onze woonwinkels kun je alle soorten in het echt bewonderen. Of bekijk voor meer inspiratie ons wooninspiratieblog.


*Bekijk voor de meest actuele informatie over prijzen, montage en andere voorwaarden altijd onze actievoorwaarden pagina of neem contact op met Tapijtcentrum Nederland.

Voor elk budget een vloer!

Tapijtcentrum Nederland heeft voor elk budget een mooie vloer.

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1 mensen gingen jou voor!