Altijd een zachte landing op hoogpolig tapijt

Terug naar overzicht
Tapijt

Er is – volgens ons – niets fijner dan met je voeten op een warm tapijt landen. En daarvoor verleent een hoogpolige variant zich perfect!

Deze creëert bovendien een warme uitstraling én een gevoel van luxe. Natuurlijk is er keuze te over als je je eenmaal gaat oriënteren op een nieuwe vloer, dus helpen we je graag een handje mee!

Hoogpolig tapijt is, anders dan je misschien zou denken, zeer geschikt voor intensief gebruik. Het is namelijk zwaarder dan laagpolige varianten, waardoor het makkelijk op zijn plek blijft liggen. Daarnaast hoef je niet dagelijks te stofzuigen, want kruimels en ander vuil vallen minder snel op – ze verdwijnen simpelweg (tijdelijk) in het tapijt. Verder dempt deze het omgevingsgeluid aanzienlijk. En dat scheelt een hoop als je huis gehorig is.
Behoefte aan nog meer loopcomfort? Kies dan voor een tapijt met ondertapijt én latten! Dit zorgt voor een nog betere demping en hierdoor verleng je bovendien de levensduur van je tapijt.

Vanzelfsprekend heeft een hoge pool niet alleen maar voordelen. In tegenstelling tot een lager exemplaar is deze iéts lastiger in onderhoud. Verder verschuif je zwaardere meubels hier minder soepel overheen. Het is dus maar goed dat we de indeling van ons huis niet dagelijks veranderen..

Nog steeds enthousiast over een hoogpolig tapijt? Mooi! Dan delen we graag hoe je deze het beste kunt stylen.

Stylingtips voor hoogpolig tapijt
Hoogpolige vloerkleden zorgen voor een weelderige uitstraling van je interieur en passen om deze reden perfect bij meubels met een gladde afwerking. Het contrast tussen een moderne, minimalistische of strakke inrichting en een hoogpolig vloerkleed maakt de ruimte dynamischer.
Ook op de slaapkamer is dit tapijt een echte match made in heaven. Het is namelijk zó zacht dat je misschien zelfs beter op de grond kunt slapen. Klinkt goed? Dan zijn deze hoogpolige beauty’s precies waarnaar je op zoek bent. Enne, je kunt ze ook volledig op maat laten maken, dus ze passen in iedere ruimte van je huis!

Een gevoel van luxe

met een hoogpolig tapijt

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1610 mensen gingen jou voor!

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2021 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: Tandem    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.