Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 maart 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Altijd een zachte landing op hoogpolig tapijt

Terug naar overzicht
Tapijt

Er is – volgens ons – niets fijner dan met je voeten op een warm tapijt landen. En daarvoor verleent een hoogpolige variant zich perfect!


Hoogpolig tapijt creëert bovendien een warme uitstraling én een gevoel van luxe. Natuurlijk is er keuze te over als je je eenmaal gaat oriënteren op een nieuwe vloer, dus helpen we je graag een handje mee!

Hoogpolig tapijt is, anders dan je misschien zou denken, zeer geschikt voor intensief gebruik. Het is namelijk zwaarder dan laagpolige varianten, waardoor het makkelijk op zijn plek blijft liggen.

Daarnaast hoef je niet dagelijks te stofzuigen, want kruimels en ander vuil vallen minder snel op – ze verdwijnen simpelweg (tijdelijk) in het tapijt. Verder dempt deze het omgevingsgeluid aanzienlijk. En dat scheelt een hoop als je huis gehorig is.

Behoefte aan nog meer loopcomfort? Kies dan voor een tapijt met ondertapijt én latten! Dit zorgt voor een nog betere demping en hierdoor verleng je bovendien de levensduur van je tapijt. Bekijk al onze hoogpolige tapijten hier


Zo maak je een hoogpolig tapijt schoon


Vanzelfsprekend heeft een hoge pool niet alleen maar voordelen. In tegenstelling tot een lager exemplaar is deze iéts lastiger in onderhoud. Verder verschuif je zwaardere meubels hier minder soepel overheen. Het is dus maar goed dat we de indeling van ons huis niet dagelijks veranderen..

Daarnaast zijn er allerlei manieren om je hoogpolige tapijt te reinigen. Het is bijvoorbeeld aan te raden om je tapijt minstens twee keer per te stofzuigen. Voor de grondige schoonmaak gebruik je een stoomreiniger. Vul deze met een speciale tapijtreiniger en je kleed is weer spic en span!

Nog steeds enthousiast over een hoogpolig tapijt? Mooi! Dan delen we graag hoe je deze het beste kunt stylen.

Stylingtips voor hoogpolig tapijt


Hoogpolige vloerkleden zorgen voor een weelderige uitstraling van je interieur en passen om deze reden perfect bij meubels met een gladde afwerking. Het contrast tussen een moderne, minimalistische of strakke inrichting en een hoogpolig vloerkleed maakt de ruimte dynamischer.

Hoogpolig tapijt op de slaapkamer


Ook zijn de slaapkamer en dit tapijt een echte match made in heaven. Hoogpolig tapijt is namelijk zó zacht dat je misschien zelfs beter op de grond kunt slapen. Klinkt goed? Dan zijn deze hoogpolige beauty's precies waarnaar je op zoek bent. Enne, je kunt ze ook volledig op maat laten maken, dus ze passen in iedere ruimte van je huis!

Vind je het moeilijk om zelf tot een sfeervolle inrichting te komen? Dan helpen wij je daar natuurlijk graag bij. Plan een afspraak in de winkel of bij jou thuis.

Een gevoel van luxe

met een hoogpolig tapijt

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1610 mensen gingen jou voor!