Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Bespaar op je energierekening met isolerende gordijnen

Terug naar overzicht

De winter komt eraan! Nu het buiten steeds kouder wordt, is het fijn als je er binnen toch lekker warm bij kunt blijven zitten. Met de hoge energieprijzen anno 2022 is elke euro die je kan besparen op de energierekening éxtra welkom. Maak daarom nu kennis met onze isolerende gordijnen.

Het voordeel van isolerende gordijnen


In een tijd waarin de energierekening vaak hoog uitvalt, is het verstandig om te besparen op de energie die je in huis verbruikt. Wist je dat maar liefst vijftig procent van de warmte bij jou in huis verloren kan gaan via de ramen?

Gordijnen kunnen helpen bij het isoleren van jouw woning. Dit komt doordat isolerende gordijnen kou buitenhouden en warmte binnenhouden. Bovendien geeft dit type raamdecoratie jouw woning een fijne, warme sfeer.

Welke gordijnen isoleren het beste?


Gordijnen die donkerder zijn van kleur isoleren beter omdat ze warmte vasthouden. Daarnaast isoleren gordijnen met een dikkere stof beter dan gordijnen met een dunnere stof. Iets dat eigenlijk ook wel logisch klinkt, want hoe dikker de stof, hoe beter deze beter in staat is kou tegen te houden.

Tapijtcentrum Nederland heeft een groot aanbod gordijnen die de temperatuur in huis op peil houden. Wij maken deze altijd netjes op maat. Bij een kant en klaar exemplaar kan het voorkomen dat de stof net niet goed aansluit. Bijvoorbeeld te ver van de vloer of muren af. Je kunt je voorstellen dat dit soort speling de isolerende werking niet ten goede komt.

Andere isolerende decoraties voor in huis


Een gordijn is niet de enige decoratie die je in huis kan halen om jouw woning te isoleren. Zoals onze naam al prijsgeeft hebben wij ook tapijt in ons assortiment. Een bepaalde vorm van tapijt, namelijk hoogpolig tapijt, heeft ook een isolerende werking. Let wel: dit gaat alleen op als dit op ondertapijt is gelegd.

De keuze voor een isolerend type gordijn, tapijt of combinatie hiervan kan dus erg verstandig zijn wanneer je wil besparen op jouw energierekening.

Gordijnen van Tapijtcentrum Nederland


Bij Tapijtcentrum Nederland kunt u natuurlijk altijd terecht voor isolerende gordijnen van de beste kwaliteit. Bekijk hier ons hele aanbod gordijnen!

Stijlvol energie besparen?

Kies voor isolerende gordijnen in elke woonruimte.

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

2 mensen gingen jou voor!