Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 juni 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Creëer een natuurlijke woonstijl met linnen raamdecoratie

Terug naar overzicht
In-betweens

Als we het over een absolute winnaar op het gebied van linnen raamdecoratie hebben, dan hebben we het over onze ‘Luga’ in-betweens. Deze lijn bestaat uit acht uiteenlopende natuurlijke tinten die perfect passen bij een neutraal ingericht interieur, maar een woonruimte ook kunnen voorzien van een knusse en warme sfeer.

De ‘Luga’ in-betweens zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke vezels en beschikken over speciale eigenschappen. Linnen raamdecoratie, zoals de in-betweens worden vervaardigd uit de vlasplant. Deze textielplant doet het overigens erg goed in het Nederlandse zeeklimaat, dat doorgaans koel en vochtig is. Doordat de vezels uit lange stengels van ca. 80 tot 100 cm worden gemaakt en enige specialistische bewerking vereisen, wordt het doek kostbaar en verkrijgt het die typische linnen uitstraling. Deze bewerking maakt het doek erg sterk, zelfs tot drie keer sterker dan katoenen vezels.

Daarnaast herken je linnen gordijnen vrijwel meteen aan de open weefstructuur, welke bijdraagt aan het lichtgewicht karakter. Dan hebben we het overigens niet alleen over het gewicht zelf, maar ook de mate van licht die de stof doorlaat. Zo schijnt zonlicht erg mooi en natuurlijk door linnen raamdecoratie heen.

Voordelen van linnen raamdecoratie:

  1. Linnen is een duurzame en zeer sterke materiaalsoort waarvan je jarenlang plezier hebt.
  2. Linnen heeft van nature temperatuur regulerende eigenschappen, waardoor ze warmte-isolerend werken in de aangrenzende woonruimte.
  3. Linnen gordijnen zijn lichtgewicht, dus ze zijn eenvoudig op te hangen en eventueel eraf te halen wanneer je ze schoon wil maken of even wil opfrissen in de buitenlucht.
  4. Linnen raamdecoratie, maar ook andere interieuritems van dit materiaal, geven de woonruimte direct een natuurlijke uitstraling.

Haal de natuur in huis
Bekijk hieronder de acht natuurlijke tinten waarin onze ‘Luga’ in-betweens verkrijgbaar zijn en ontdek welke kleur een match is met jouw interieur.


Gratis en vrijblijvend interieuradvies

Ben je benieuwd welke in-betweens perfect passen in jouw woning, maar ben je tegelijkertijd op zoek naar een specialist die je daarbij kan helpen? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt namelijk geheel gratis en vrijblijvend een interieuradvies aanvragen bij Tapijtcentrum Nederland! Er staat een team gediplomeerde en enthousiaste stylisten voor je klaar om je te voorzien van een deskundig advies. Uiteraard houden zij rekening met je budget, persoonlijke woonwensen en andere specifieke eisen. Via deze pagina boek je eenvoudig een stylist op een moment dat het jou uitkomt. Dat kan in één van onze woonwinkels, maar onze stylisten komen net zo graag op bezoek bij jou thuis.

‘Luga’ in-betweens

100% natuurlijke vezels

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

9 mensen gingen jou voor!