Creëer tropische sferen met mediterrane tegeltjes

Terug naar overzicht
Vinyl

We kunnen inmiddels wel stellen dat het mediterrane patroon terug van weggeweest is op interieurgebied. Je ziet deze zuidelijk getinte tegel dan ook steeds vaker in ruimtes als de hal, keuken, badkamer én het toilet. Met andere woorden: waar niet?!

Tot voor kort zag je deze veelal vrolijk gekleurde tegeltjes voornamelijk terug in de keuken of badkamer. En mocht je ooit een bezoek hebben gebracht aan landen als Turkije of Marokko, dan ben je ze daar waarschijnlijk ook een aantal keer tegengekomen. Jaloersmakend mooie badhuizen en keukens hebben ze er én het mooie is dat je deze nu makkelijk kunt nabootsen in je eigen interieur.

Minimalistisch met een opvallende touch
Een minimalistisch interieur met strakke lijnen verleent zich, anders dan je misschien zou denken, perfect voor een kleurrijk element als een mediterrane tegelvloer. Wanneer je een ruimte grotendeels rustig laat, kijkend naar inrichting en kleurgebruik, trekt een kleurrijk detail juist extra de aandacht.
Kies het juiste materiaal
Het mediterrane patroon vind je bij Tapijtcentrum Nederland terug in verschillende materiaalsoorten. Elke soort is vanzelfsprekend weer geschikt voor een bepaald gebruiksdoeleind. Wil je bijvoorbeeld een fleurig tegelpatroon in de badkamer of keuken? Dan zijn de vinyl uitvoeringen een juiste keuze, want deze zijn slijtvast én makkelijk in onderhoud. Precies wat je wil in zulke ruimtes!

Wil je ook het hele jaar door genieten van een zonnige, zuidelijke sfeer in je interieur? Bekijk dan hier ons ruime assortiment aan vinyl vloeren. Twijfel je over welke tegel het beste matcht met jouw woonstijl? Schroom niet om een bezoek te brengen aan één van onze winkels. Onze deskundige medewerkers voorzien je graag van een passend interieuradvies!

Mediterrane patronen

voor een zuidelijke sfeer in huis

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

3 mensen gingen jouw voor!

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2020 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: Tandem    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.