Creëer zelf de perfecte lichtinval met Moving Stripes

Terug naar overzicht
Moving stripes

Nu de zon zich weer steeds vaker laat zien genieten we hier natuurlijk volop van. Maar fel zonlicht, hoe fijn het ook kan zijn, is niet altijd even gewenst.

Neem daarom het heft in eigen hand en bepaal zelf hoeveel lichtinval je toelaat in je woning met duo rolgordijnen, ofwel Moving Stripes. Niet alleen heel praktisch, maar ook nog eens super stijlvol!

Spelen met lagen
Moving Stripes is een rolgordijn, maar dan nét even anders. Het bestaan namelijk uit twee lagen stof, die je achter elkaar op en neer kunt bewegen. In de stof zijn afwisselend (semi) transparante en dichte banen aangebracht, waarmee je zelf een specifieke lichtinval creëert. Speel met de banen om zo tot een perfecte balans te komen. Jij bepaalt dus of je naar buiten kunt kijken en licht toelaat, of juist voor wat meer privacy en verduistering gaat. Vanwege deze veelzijdigheid is een duo rolgordijn geschikt voor alle ruimtes in je woning en ze zijn met een speciale klemsteun zelfs te monteren op draai-kiepramen.

Stem het geheel af op jouw persoonlijke wensen
Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat de duo rolgordijnen bij jouw interieur en woonstijl passen. Daarom is het bij Tapijtcentrum Nederland mogelijk om de Moving Stripes helemaal naar eigen wens samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een uitvoering met de rol in een cassette of juist zonder cassette, zodat de stof zichtbaar blijft. Ook een design RVS-uitvoering behoort tot de mogelijkheden. Om jouw Moving Stripes helemaal eigen te maken bieden we een eindeloze keuze aan stoffen en kleuren. Zo weet je zeker dat het eindresultaat altijd helemaal bij jou past!

Laat je adviseren bij Tapijtcentrum Nederland
Heb je vragen over onze zonwering oplossingen? Of wil je de ruim 100 kleuren bekijken? Kom dan gerust eens langs in één van onze winkels; onze adviseurs vertellen je graag meer over onze duo rolgordijnen en de uitgebreide mogelijkheden, ook bij jou thuis.

Privacy of zonlicht?

Speel met de banen om zo tot een perfecte balans te komen.

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1549 mensen gingen jou voor!