Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 Juli 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Creëer zelf de perfecte lichtinval met Moving Stripes

Terug naar overzicht
Moving stripes

Als de zon zich vaker laat zien, dan genieten we hier natuurlijk volop van. Maar fel zonlicht, hoe fijn het ook kan zijn, is niet altijd even gewenst. In deze blog vertellen we hoe jij de perfecte lichtinval kan creëren.

Neem het heft in eigen hand en bepaal zelf hoeveel lichtinval je toelaat in je woning met duo rolgordijnen, ofwel Moving Stripes. Niet alleen heel praktisch, maar ook nog eens superstijlvol!

Flexibiliteit en functionaliteit komen samen met duo rolgordijnen

Moving Stripes zijn rolgordijnen, maar dan nét even anders. Dit type raamdecoratie bestaat namelijk uit twee lagen stof, die je achter elkaar op en neer kunt bewegen. In de stof zijn afwisselend (semi) transparante en dichte banen aangebracht, waarmee je zelf een specifieke lichtinval creëert. Speel met de banen om zo tot een perfecte balans te komen.

Lichtregeling en verduisterende opties

De Moving Stripes duo rolgordijnen zijn dus perfect als zonwering, maar het is ook mogelijk om ze verduisterend te maken. Zo bepaal je zelf of je naar buiten kunt kijken en licht toelaat, of juist voor wat meer privacy en verduistering gaat.

Een duo rolgordijn voor iedere ruimte

Vanwege de veelzijdigheid is deze raamdecoratie geschikt voor alle ruimtes in je woning. Denk aan duo rolgordijnen in de keuken, woonkamer en badkamer. Dit zijn ruimtes waar je graag zelf de lichtinval en privacy regelt. En met een speciale klemsteun zijn ze zelfs te monteren op draai-kiepramen.

Stem het geheel af op jouw persoonlijke wensen

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat de duo rolgordijnen bij jouw interieur en woonstijl passen. Daarom is het bij Tapijtcentrum Nederland mogelijk om de Moving Stripes helemaal naar eigen wens samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een uitvoering met de rol in een cassette of juist zonder cassette, zodat de stof zichtbaar blijft. Of ga voor een stijlvol design zoals een RVS-uitvoering.

Om jouw Moving Stripes helemaal eigen te maken, bieden we een eindeloze keuze aan stoffen en kleuren. Van stralend wit tot diepzwart én zelfs gewaagd groen – duo rolgordijnen zijn er in alle kleuren van de regenboog. Of je nu rustieke elegantie of moderne levendigheid wilt toevoegen, voor duo rolgordijnen zijn de mogelijkheden oneindig.

Onderhoud van Moving Stripes rolgordijnen

Om duo rolgordijnen schoon te maken, kun je voorzichtig met een zacht borstelopzetstuk stof en vuil stofzuigen. Ook regelmatig afstoffen met een plumeau of microvezeldoek houdt ophoping van stof tegen.

Is er een vlek op je gordijn? Gebruik dan een mild reinigingsmiddel en een zachte doek. Test het reinigingsmiddel eerst op een onopvallende plek om zeker te zijn dat het de stof niet beschadigt. Dep voorzichtig op de vlek totdat deze verdwijnt.

Laat je adviseren bij Tapijtcentrum Nederland

Heb je vragen over onze zonwerende oplossingen? Of wil je de ruim 100 kleuren bekijken? Kom dan gerust eens langs in één van onze woonwinkels. Onze adviseurs vertellen je graag meer over duo rolgordijnen en de uitgebreide mogelijkheden, ook bij jou thuis. Zo weet je zeker dat het eindresultaat altijd helemaal bij jou past!

Privacy of zonlicht?

Speel met de banen om tot een perfecte balans te komen.

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1549 mensen gingen jou voor!