De comeback van een oude bekende: de traploper

Terug naar overzicht
Traplopers

Je herkent ze misschien uit statige, klassieke woningen van vroeger, met een donkerrode kleur en Perzische motieven.

Maar vandaag de dag kom je ze tegen in uiteenlopende interieurs, van modern tot landelijk. We hebben het over de good old traploper, maar in een heel nieuw jasje!

Klik hier voor meer informatie over onze traplopers!

De traploper: haal echte ambacht in huis
Traditionele trap- en ganglopers geven een authentiek karakter aan je trappenhuis. De hedendaagse collecties doen precies hetzelfde, zónder het gevoel te geven dat je bij je grootouders op bezoek bent. Wat zeker is, is dat je met een traploper een heus stukje ambacht in huis haalt. De loper moet symmetrisch in overeenstemming zijn met de trap of ruimte waar deze ligt. De plooien worden vakkundig ingenaaid met naald en draad en met roedes wordt de loper goed op zijn plek gehouden, zodat deze niet schuift wanneer je de trap op en af loopt. Dankzij deze roedes, die je eenvoudig losmaakt, is het een reinigen van traplopers een koud kunstje. Handig!

Geef jouw trap dat beetje extra
Vergeet de pot verf of de “inspirational quotes” op je traptreden; de traploper en haar comeback worden door ons met open armen ontvangen! Het allermooiste is dat jij zelf bepaalt hoe je traploper eruit ziet. Kleur, materiaal, breedte; jij stelt je eigen ideale traploper zelf samen bij Tapijtcentrum Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust eens langs om onze collectie te bekijken. Onze adviseurs (én de koffie) staan voor je klaar!

Traplopers!

Geven een unieke twist aan je trap.

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1529 mensen gingen jou voor!

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2021 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: Tandem    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.