Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 maart 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

De comeback van een oude bekende: de traploper

Terug naar overzicht
Traplopers

Je herkent ze misschien uit statige, klassieke woningen van vroeger, met een donkerrode kleur en Perzische motieven. Tegenwoordig kom je ze tegen in uiteenlopende interieurs, van modern tot landelijk. We hebben het over de goede oude traploper, maar dan in een nieuw jasje!

Haal echte ambacht in huis met een traploper


Traditionele trap- en ganglopers geven direct een authentiek karakter aan je trappenhuis en hal. De hedendaagse collecties doen eigenlijk precies hetzelfde, zónder dat je het idee hebt dat je op bezoek bent bij je grootouders. En een ding is zeker: met een traploper haal je een heus stukje ambacht in huis.

Waar 'm die ambacht dan in zit? De plooien van de loper worden allereerst vakkundig ingenaaid met naald en draad, zodat deze overeenkomen met de lijnen van de trap. Met roedes blijft de loper vervolgens netjes op zijn plek, zodat deze niet verschuift als je de trap op- en afloopt. Dankzij deze roedes is het een reinigen van de traploper bovendien zo gedaan, want je kunt ze eenvoudig losmaken als het zover is. Handig!

Wist je dat kunt kiezen uit alle soorten tapijt voor het maken van jouw perfecte traploper?

Kies voor een authentieke Perzische gangloper


Een loper met Perzisch motief geeft jouw hal, gang of trap een warme en gezellige uitstraling. Daarbovenop is het ook nog eens prettig aan je voeten, dankzij het aangenaam zachte materiaal. Ga je voor de authentieke rode Perzische loper of gaat je voorkeur uit naar modern blauw? Wat je ook kiest, met een Perzische print heb je gegarandeerd een blikvanger bij de entree van je woning.

Wat dacht je van een sisal traploper?


Met een sisal loper op je trap kies je voor een natuurlijke, warme en stoere uitstraling. Deze duurzame en zeer slijtvaste traploper is gemaakt van sisal, een vezel die eenvoudig te reinigen is. De natuurlijke plantaardige vezels trekken geen stof en bacteriën aan en kunnen niet doordringen in de vezels. Dat scheelt een boel schoonmaakwerk!

Lees ook ons blog over sisal trapbekleding.

Geef jouw trap ook nét dat beetje extra


Vergeet de pot verf of 'inspirerende quotes' op je traptreden: de traploper en zijn comeback worden door ons met open armen ontvangen! En het allermooiste is dat jij helemaal zelf bepaalt hoe deze eruitziet. Kleur, materiaal, breedte: jij stelt je ideale traploper gemakkelijk zelf samen bij Tapijtcentrum Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust eens op bezoek in één van onze woonwinkels om de collectie te bekijken. Onze adviseurs (en de koffie) staan voor je klaar!

Inspiratie op maat nodig voor jouw huis? Maak een afspraak en ontvang gratis woonadvies van onze interieurstylisten.

Traplopers...

...geven een unieke twist aan iedere trap.

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1531 mensen gingen jou voor!