Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

De hotel chique woonstijl op z'n best

Terug naar overzicht

Wil je je interieur een luxe uitstraling geven? Dan kies je voor materialen en kleuren die elegantie en verfijning ademen. Vind je het lastig om te bepalen welke vloer of raamdecoratie past bij zo’n luxe, hotel chique stijl? In dit blog delen we de beste opties en tips. Zo kun jij je woonruimtes net zo chique inrichten als een hotelkamer.


Vloeren voor de hotel chique woonstijl

Het materiaal van de vloer is erg belangrijk als je een luxe uitstraling nastreeft. Hardhouten en natuursteen vloeren komen vaak voor in een hotel chique interieur. Beide zijn stijlvol en geven een gevoel van verfijning aan de ruimte.

Onze Epos PVC-vloeren zijn een goede keuze als je fan bent van een houtdessin. Een andere passende vloerkeuze is hoogpolig tapijt, dit straalt warmte en comfort uit.

Maak de vloer af met een luxe vloerkleed in een kleur die perfect past bij de gordijnen of wanddecoratie, want samenhang is cruciaal. Zo zorg je ervoor dat de hele woonkamer, badkamer of slaapkamer die hotel chique uitstraling krijgt. Makkelijk een warme touch toevoegen? Dat is precies waar ons superzachte Bliss vloerkleed voor zorgt.




Vind je het moeilijk om te bepalen welke vloeren en vloerkleden goed bij elkaar passen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies van onze stylisten.


Hotel chique raamdecoratie

Ook de raamdecoratie kan bijdragen aan een luxe sfeer. Er zijn verschillende soorten gordijnen die helemaal bij hotel chique passen. Zware gordijnen van fluweel of zijde geven dat luxe gevoel dat je vaak in hotelkamers ervaart. Transparante gordijnen zorgen juist voor een luchtige sfeer. Je kunt deze twee natuurlijk ook combineren.

De woonstijl hotel chique is elegant, wees daarom niet bang om voor rijke details te gaan. Kwastjes, franjes en andere decoratie zijn perfect voor een luxe uitstraling. Meer tips nodig? In dit blog geven we ook nog wat tips om deze woonstijl thuis te creëren.





Kies de juiste hotel chique kleuren

Bij het kiezen van een vloer en raamdecoratie voor een hotel chique kamer mag je het aspect kleur niet vergeten. Kleur speelt namelijk een grote rol in de uitstraling van een ruimte. Bij deze woonstijl zijn donkere en warme kleuren het meest populair. Denk aan bordeauxrood, donkerblauw of mosgroen.

Je kunt deze donkere kleuren afwisselen met lichte tinten en gouden accenten in chique accessoires – samen creëren ze een warme, weldadige sfeer.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jouw interieur? We bespreken dit graag met jou in één van onze 21 woonwinkels.

Luxe en elegantie?

Kies voor een hotel chique interieur.

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

4 mensen gingen jou voor!