De verschillen tussen Flex PVC Click & Flex PVC Lijm

Terug naar overzicht
Flex pvc

PVC is een materiaal dat zeer geschikt is als vloer. Het is sterk, heeft een lange levensduur en is ook nog eens heel eenvoudig te onderhouden.

Niet voor niets hebben wij daarom een breed aanbod PVC vloeren én legsystemen. Zo kies je bij ons voor Flex PVC Click of Flex PVC Lijm, twee verschillende soorten PVC vloeren, die elk zo hun voordelen hebben.Klikken of lijmen?
Flex PVC Click heeft hetzelfde kliksysteem als een laminaatvloer. Bij deze variant heb je daarom een ondervloer nodig, wat de vloer extra comfortabel maakt. Dankzij het kliksysteem is de vloer makkelijk te demonteren en te hergebruiken. Flex PVC Click is daarnaast geschikt voor vloerverwarming en heeft een geluiddempende werking.


Bij Flex PVC Lijm heb je juist géén ondervloer nodig, omdat de vloer direct wordt verlijmd op de ondergrond. Daar staat tegenover dat je wel moet zorgen voor een compleet egale ondergrond, om een zo strak mogelijk resultaat te krijgen. Door deze manier van leggen zorg je voor een zeer stabiele vloer, die in diverse patronen gelijmd kan worden. Ook de Flex PVC Lijm vloer is geschikt voor vloerverwarming en is zeer onderhoudsvriendelijk.Een PVC vloer met een houten uitstraling
Onze PVC vloeren, zowel Click als Lijm, zijn van de allerbeste kwaliteit en dit is dan ook te zien aan de uitstraling. Dankzij een speciale techniek, die register embossing wordt genoemd, ontstaan natuurlijke houtstructuren met reliëf, noesten en nerven op de PVC vloeren, waardoor ze nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn.

Wil je de PVC vloeren van Tapijtcentrum zelf bekijken en de Click en Lijm methoden met elkaar vergelijken? Dan ben je van harte welkom in één van onze winkels, waar we graag antwoord geven op al je vragen.

Talloze mogelijkheden

Met onze flex PVC vloeren!

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1528 mensen gingen jou voor!