Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 april 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Doe vloerinspiratie op met onze Room Visualizer

Terug naar overzicht

Nieuw op onze website: de Room Visualizer. Met deze online tool kun je gemakkelijk jouw favoriete vloer visualiseren in je eigen woonruimte. Handig voor als je nog twijfelt over welke vloer het beste in jouw huis past!


Hoe werkt de Room Visualizer van Tapijtcentrum?


Onze Room Visualizer werkt erg simpel. Volg onderstaand stappenplan op je iPad, smartphone óf gewoon in je internetbrowser.

Stap 1 - Kies of upload een foto van een woonruimte


Open de Room Visualizer en kies een ruimte waar je de vloer wilt visualiseren. Je kunt kiezen uit één van onze woonruimtes óf een foto van een woonruimte naar wens uploaden bij ‘Upload kamer’. Dat kan op verschillende manieren: vanuit een bestaande afbeeldingenmap of rechtstreeks met een nieuwe foto via de camera van je smartphone of iPad.

Tip: een gedownloade foto van Pinterest uploaden werkt ook! Let er daarbij wel op dat zowel de vloer als wanden van een ruimte goed zichtbaar zijn op de foto.

Stap 2 - Selecteer het gewenste vloertype


Selecteer welk type vloer je wilt bekijken. Kies je voor tapijt in de slaapkamer, houtlook laminaat in de woonkamer of ga je voor een vinyl vloer in de keuken? Probeer het allemaal uit in onze Room Visualizer! Via de button ‘wijzig ruimte’ (die rechtsboven verschijnt op de afbeelding) wissel je makkelijk van ruimte.

Stap 3 - Kies je favoriete patroon en kleur


Na het type vloer, kun je een patroon en/of kleur uitkiezen. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals een visgraat PVC vloer, laminaat met diverse patronen of een hoogpolig vloerkleed een kleur die perfect matcht met jouw interieurstijl. Gebruik de ‘shuffle’-knop om de lay-out van de vloer aan te passen en ervaar direct wat dat doet met de sfeer in jouw afgebeelde woonruimte.

Stap 4 - Download het resultaat


Ben je helemaal tevreden met de vloer in de roomviewer? Vergeet deze dan niet op te slaan via het rode downloadknopje rechts bovenin. Hiermee download je jouw eigen creatie en kun je ‘m vervolgens ook delen met je gezin, familie of vrienden.


Onze adviseurs staan klaar om je te helpen


Blij met het eindresultaat? Mooi! Kom op bezoek in een van onze woonwinkels óf maak alvast een afspraak met een adviseur. Wij nemen graag de tijd om jou te voorzien van advies over de mogelijkheden, kosten en andere zaken waarover je vragen hebt. Dit kan overigens ook bij jou thuis.

Toe aan iets nieuws?

Creëer jouw droomruimte in de Room Visualizer.

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

2 mensen gingen jou voor!