Een kijkje in de ‘keuken’ bij Tapijtcentrum Tilburg

Terug naar overzicht
Winkel

Staat een nieuwe vloer of raamdecoratie bij jou op het wensenlijstje? Of laat je je gewoon graag inspireren op het gebied van interieur? Dan is een bezoekje aan Tapijtcentrum Nederland een goed idee!

Tja, logisch dat wij dat zeggen natuurlijk, maar ook woon- en inspiratiewebsite Meubeltrack is het hier roerend mee eens. Zij schreven een artikel over één van onze winkels en gaven een ongezouten mening over onze producten en service. Wat zij ervan vonden? We vatten het graag voor je samen.

Op bezoek in Tilburg
Op een zonnige donderdagochtend wordt Tapijtcentrum Tilburg bezocht, waar vestigingsmanager Marcel werkzaam is. Op de vraag hoe Tapijtcentrum met haar klanten omgaat heeft hij snel een antwoord: “Als iemand de winkel binnenkomt, dan zijn wij bereid om uitgebreid te informeren naar de wensen en de tijd te nemen om een passend advies aan te bieden”. Dit zorgt er onder andere voor dat Tapijtcentrum Nederland niet alleen uitblinkt in kwaliteit, montage en vakmanschap, maar ook in service en klantvriendelijkheid.

Trends van deze tijd
Wat Meubeltrack opvalt is de ruime keuze én het verschil is prijsklassen. Zo is er dus altijd wel een vloer, gordijn of karpet dat bij jouw woonstijl en portemonnee past. Ook qua trends zitten we volgens Meubeltrack helemaal goed. De populairste vloer en raamdecoratie van nu? Aan kop staan PVC-vloeren en houten jaloezieën. Marcel: “Waar je eerst alleen PVC-vloeren zag in kantoorpanden, willen steeds meer mensen dit ook thuis”. Er is verder nog een toename te zien in het aantal traprenovaties, omdat de trap steeds vaker wordt gezien als eyecatcher in huis. Snappen wij helemaal!

Ben je benieuwd naar het complete artikel van Meubeltrack? Lees dat dan hier! Wil je met je eigen ogen onze winkels komen bewonderen? Check dan snel de openingstijden van onze filialen; wij zullen klaarstaan met de koffie. Tot snel!

Tapijtcentrum Nederland

Dé specialist sinds 1969!

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1602 mensen gingen jouw voor!

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2019 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: twee ons communicatie    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.