Een nieuwe vloer? Redenen waarom je kiest voor trendy vinyl!

Terug naar overzicht
Vinyl

Vinylvloeren winnen steeds meer aan populariteit. Niet zo gek ook, want er zitten enorm veel voordelen aan een vinylvloer.

Vooral als je zo min mogelijk tijd wil verspillen aan onderhoud en schoonmaken is een vinylvloer een perfect alternatief voor andere vloeren die meer kostbare tijd vereisen. Maar dat is lang niet alles! Nee, hier volgt een ode aan de vinylvloer.

Comfort
Niets is zo fijn als een stevige, maar o-zo-zachte vloer onder je voeten in huis. Vinylvloeren staan erom bekend dat ze veerkrachtig zijn en tegelijkertijd heerlijk zacht aanvoelen.


 

Geluiddempend
Wil je de buren enigszins sparen als het op geluid aankomt? Vinyl is het antwoord! Doordat een vinylvloer direct op de ondervloer wordt gelijmd krijgen omgevings- en contactgeluiden minder kans. Handig in appartementencomplexen of als je kinderen hebt die graag rondrennen.

Aantrekkelijk geprijsd
Een nieuwe vloer is altijd een aardige investering. Als je wat wil besparen, is de keuze voor vinyl heel logisch. De kosten in aanschaf liggen lager dan andere vloeren en het is een duurzaam product, waardoor je er jarenlang plezier van hebt.

[Afbeelding]

Onderhoudsvriendelijk
We gaven het al eerder aan: vinyl is in een handomdraai schoon te krijgen en te houden. De toplaag van vinyl zorgt ervoor dat het goed bestand is tegen water. De vloer is dus af te nemen met een natte doek of dweil. Onze vinylvloeren zijn daarnaast voorzien van een anti-slip toplaag, wel zo veilig!

De mooiste dessins
De vloeren in je huis vormen letterlijk de solide basis waarop je verder bouwt en inricht. En dan kies je natuurlijk voor een vloer die er geweldig uitziet en past bij jouw stijl en interieur. Vinylvloeren zijn er in talloze kleuren en dessins. Houtlook, tegeldessins, betonlook; bedenk het maar en er is een vinylvloer van. Ben je een echte waaghals? Dan combineer je een vinylvloer heel gaaf met een Flex PVC vloer

Kom het enorme aanbod aan vinylvloeren bekijken in één van onze winkels en laat je inspireren door de mogelijkheden.

Vinylvloeren

De mooiste dessins voor bij jou thuis!

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1625 mensen gingen jou voor!

Dé formule van Tapijtcentrum