Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 april 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Een vinyl vloer met marmerlook voor een luxe uitstraling

Terug naar overzicht

Een marmeren vloer geeft elk interieur een chique uitstraling. Helaas hangt daar wel een duur prijskaartje aan. Maar niet getreurd: Tapijtcentrum Nederland biedt een goed alternatief!

Als er één soort natuursteen is die elk interieur een chique uitstraling geeft dan is het wel marmer. Helaas is dat ook te merken aan het prijskaartje, want een echte marmeren vloer is meestal niet goedkoop. Maar niet getreurd: Tapijtcentrum Nederland biedt een (heel) goed alternatief, namelijk een vinyl vloer mét marmerlook. Lees snel verder om de voordelen te ontdekken!

Een marmerlook vloer voor elk interieur


Marmer is een tijdloze interieurtrend. Met een lichte marmerlook creëer je een rustige en klassieke sfeer. En als je voor een donkere variant gaat, krijg je juist een stoer en robuust effect. Ongeacht de keuze die je uiteindelijk maakt: vanwege de neutrale kleuren zijn marmeren vinyl vloeren in vrijwel elk interieur en iedere ruimte toe te passen.

Voordelen van een vinyl vloer


Voor een vinyl vloer hoef je niet per se een dikke portemonnee te hebben. Wist je bijvoorbeeld dat een vinyl vloer met marmerlook vrijwel niet van echt te onderscheiden is? Dit is te danken aan de hoogwaardige afwerking.

Verder heeft dit vloertype nog een aantal andere voordelen. In vergelijking met steen voelt vinyl (misschien vanzelfsprekend) niet alleen zachter, maar ook warmer aan. Ideaal als je thuis het liefst de hele dag op blote voeten rondloopt!

Op zoek naar een ander motief dan marmer? Bekijk dan ons volledige assortiment vinyl vloeren.

Geluiddempende marmer vloer? Met vinyl kan het!


Woon je toevallig in een appartement of flat? Dan worden jouw onderburen waarschijnlijk ook heel blij als je voor vinyl kiest. Het materiaal werkt namelijk geluiddempend waardoor ze er geen last van hebben als je binnen met schoenen loopt of je kinderen enthousiast rondrennen.

Last but not least: vinyl is heel makkelijk te leggen op verschillende ondergronden. Wil je deze klus liever overlaten aan een professional? Dat begrijpen we! In de meeste gevallen voeren onze vakmannen dit gratis voor je uit.

Vraag je je af of een marmerlook vinyl ook in jouw interieur past? Onze specialisten adviseren je graag, waardoor jij de juiste keuze kunt maken. Klinkt goed? Maak online vrijblijvend een afspraak of kom langs in één van onze woonwinkels.

Een trend voor elk interieur!

Luxueus, maar toch betaalbaar