Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Gratis interieuradvies aan huis van stylisten

Terug naar overzicht

Het inrichten van je woning kan een leuke, maar ook moeilijke uitdaging zijn. Er zijn namelijk ontzéttend veel mogelijkheden. Vind je het lastig om zelf keuzes te maken? De stylisten van Tapijtcentrum Nederland helpen je graag met gratis interieuradvies.


Krijg gratis en persoonlijk interieuradvies

Een fijn en mooi ingericht huis: dat wil natuurlijk iedereen. Maar er is niet één vaste manier om woonruimtes in te richten. Alle verschillende stijlen en persoonlijke smaken kunnen de keuzes wat ingewikkelder maken dan verwacht.

Gelukkig hoef je die keuzes niet alleen te maken. Onze interieurstylisten denken graag met je mee. Ze helpen je gratis met het maken van de juiste keuzes, zodat je elke kamer in huis helemaal naar wens kunt inrichten.

Maak meteen een afspraak





Wat houdt interieuradvies aan huis in?

Als je interieuradvies wil dat specifiek gericht is op jouw woning, kun je een afspraak maken voor advies aan huis. Eén van onze ervaren stylisten komt dan op een door jouw aangegeven tijd op bezoek. Zo kun jij de woonruimtes laten zien die je wil aanpakken en kan de stylist goed kijken wat er mogelijk is.

Welke kleuren passen er in jouw woonkamer? Of welke vorm spiegel staat leuk in de badkamer? Wat voor tapijt is geschikt op jouw trap? Deze en meer vragen kun je tijdens zo’n gesprek allemaal stellen.

Als je nieuwsgierig bent naar de prijs van bepaalde wensen, kan de styliste ook alvast een globale meting en prijsindicatie maken. Zo kun je alles even rustig laten bezinken en het eventueel voorleggen aan de rest van je gezin, huisgenoten of vrienden.





Liever geadviseerd worden in onze woonwinkels?

Je kunt ook een afspraak maken in één van onze woonwinkels. Ook hieraan zijn geen kosten verbonden. In de winkel kun je je uiteraard laten inspireren door de grote collectie stalen.

Plan je afspraak in de winkel


Private shopping: zelfs buiten openingstijden

Naast interieuradvies aan huis of in de winkel, kun je ook een afspraak maken voor private shopping. Bij deze manier van shoppen, kun je samen met een persoonlijke stylist bepalen welke producten perfect passen in jouw woning. Het verschil met de andere afspraken, is dat een private shopping sessie ook buiten openingstijden kan.





Professioneel en vrijblijvend interieuradvies

Wil je samen met een interieuradviseur aan de slag voor jouw woning? Maak dan meteen een afspraak. In de tussentijd alvast inspiratie opdoen? Bekijk ook eens onze accounts op Instagram en Pinterest of lees onze wooninspiratieblogs. Dan kun je de styliste daarna precies vertellen waar jij naar op zoek bent.

Advies nodig?

Krijg het gratis van onze interieurstylisten!

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

0 mensen gingen jou voor!