Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 29 februari 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Haal buiten een beetje naar binnen

Terug naar overzicht
Interieur

Een stukje natuur in je huis is populairder dan ooit! Het kan ons niet gek genoeg zijn wat betreft natuurlijke materialen en groengekleurde items. Of wat dacht je van steeds groter wordende ramen, waardoor je buitenruimte bijna een verlengde wordt van je interieur. Het moge duidelijk zijn: we houden ervan!

Omdat niet elke woning beschikt over een enorme kijkdoos in de vorm van een raam, hebben we een aantal tips waarmee ook jouw woning een beetje groener wordt. Denk aan groengekleurde interieur items en natuurlijke materialen op het gebied van raam- en vloerbekleding.


 

Speel met de lichtinval
Met de manier waarop licht je woning binnenkomt, kun je verschillende kanten op. En zonlicht mag uiteraard gerekend worden tot een stukje natuur in haar puurste vorm. Kies bijvoorbeeld voor transparante in-betweens voor een rustieke uitstraling of combineer je gordijnen met zonwering, zoals jaloezieën, plissés of Moving Stripes rolgordijnen.


 

Groen, groener, groenst
Je kunt je interieur ook op een heel andere manier laten refereren met de natuur. Dat kan vanzelfsprekend met planten, groengekleurde woondecoratie en raambekleding, maar wat dacht je van een stoere koeienhuid als vloerkleed óf een natuurgetrouw stukje grastapijt? Het mag en kan tegenwoordig allemaal, mits je het enigszins in evenwicht houdt. Met andere woorden: alles met mate.


 

Urban jungle
We blijven erop terugkomen. We zijn fan van de urban jungle woonstijl. Hierbij wordt de natuur letterlijk verweven met een doorgaans ietwat industrieel ogend interieur. En die twee matchen perfect! Het is dan ook niet zo gek dat deze stijl zo populair is, want hij combineert het beste van twee werelden. Denk aan een mooie laminaatvloer met realistische houtnerf, meubels met metalen details, een betonnen muur en - natuurlijk- een aantal flinke planten. Een beetje groen in je woning hoeft op deze manier dus echt niet moeilijk te zijn.

Haal buiten naar binnen

met ons grenzeloze aanbod!

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

9 mensen gingen jou voor!