Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 april 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Haal de lente in huis met een nieuwe vloer

Terug naar overzicht

Het is weer april en dat betekent dat de lente écht is begonnen! Haal het voorjaar in huis met een lichte vloer en bijpassend karpet. Met onze interieurtips is jouw huis in no time klaar voor het voorjaar!

Zorg voor een frisse uitstraling met een lichte pvc vloer

De eerste zonnestralen komen weer tevoorschijn en het blijft langer licht: lente. Breng de warme lentesfeer in huis met lichte vloeren. Kies bijvoorbeeld voor één van onze PVC flex vloeren uit de Epos collectie. Een lichte pvc vloer zorgt voor een frisse blik in jouw huis en heeft als bijkomend voordeel dat het zeer onderhoudsvriendelijk is. Dat scheelt weer in de lenteschoonmaak.

Ga je liever voor laminaat?

Wil je liever een lichte laminaat vloer in plaats van PVC? Dan ben je bij ook bij Tapijtcentrum aan het juiste adres! We hebben laminaat vloeren in verschillende kleuren en patronen die je gegarandeerd het ultieme lentegevoel geven. Naast de uiterlijke kenmerken heeft laminaat als praktische eigenschap dat het zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk is.

Maak jouw interieur af met de juiste lentekleuren

Het voorjaar staat in het teken van warmte en vrolijkheid. Door de lichte vloer te combineren met een kleurig bankstel of fleurige gordijnen creëer je warmte en gezelligheid in huis. Of wat dacht je van kleurrijke patronen en dessins die jouw huis zeker doen opleven.

Voor de finishing touch in jouw voorjaar-proof interieur kies je natuurlijk een vloerkleed dat past bij je nieuwe lichte vloer. Een laagpolig beige vloerkleed of grijs karpet zijn bijvoorbeeld prima keuzes. Of ga voor een wollen karpet, zodat je iets langer kunt genieten van warme voeten. Neem een kijkje in ons assortiment met uiteenlopende vloerkleden.

Wil je graag meer wooninspiratie opdoen? Lees dan eens onze andere blogartikelen. Of maak een afspraak met één van onze stylisten voor een persoonlijk interieuradvies.

Lentekriebels?

Tijd voor een frisse wind in je interieur!

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

6 mensen gingen jou voor!