Het beste van beide werelden: sfeer & gemak met vouwgordijnen

Terug naar overzicht
Vouwgordijnen

Dat raambekleding écht het verschil maken in je interieur is vast niks nieuws. Ooit een huis binnengestapt zonder gordijnen of raamdecoratie? Juist, behoorlijk ongezellig en kil.

Vaak wordt er bij raamdecoratie direct gedacht aan gordijnen, maar laat je zeker niet beperken! Wat dacht je bijvoorbeeld van vouwgordijnen? Dé match als je van een landelijke touch in huis houdt


 

 Klik hier en pofiteer nu van onze zonwering actie: 3e gratis op alle Tapijtcentrum Nederland vouwgordijnen. 

Vouwgordijnen & baleinen
Een woord wat je vaak voorbij ziet komen als je leest over vouwgordijnen is ‘baleinen’. Leuk, maar wat betekent het precies? Vouwgordijnen worden vaak op maat gemaakt van stof en gecombineerd met baleinen. Dit zijn buisjes die in de horizontaal opgestikte tunnels worden geschoven. Bij de meeste vouwgordijnen zijn de baleinen altijd op gelijke afstand van elkaar in het gordijn verwerkt, zodat er een evenredige vlakverdeling ontstaat. De charme zit hem in de zachte stof, die in mooie plooien valt als het gordijn wordt opgetrokken.

Kleur jij graag buiten de lijntjes? Dan kan je kiezen voor ons model ‘Cosy’, waarbij de baleinafstand van boven naar beneden groter wordt, zodat de stof onevenredig opvouwt. Geen zorgen: het geeft een prachtig effect!

Stel jouw unieke vouwgordijn zelf samen
Ga je voor een vouwgordijn van Tapijtcentrum? Dan ga je voor maatwerk. Bij ons kies je zelf uit welke stof jouw vouwgordijn bestaat. Speel met kleuren, stoffen en afwerkingen om zo een uniek vouwgordijn samen te stellen wat precies bij je woning en interieur past!

Stel jouw vouwgordijn samen

Speel met kleuren, stoffen en afwerkingen wat precies bij je interieur past!

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1555 mensen gingen jou voor!

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2021 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: Tandem    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.