Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Het mooiste houtlook laminaat voor jouw woonkamer

Terug naar overzicht

De woonkamer is negen van de tien keer de meest bezochte ruimte in huis. Reden genoeg om te zorgen dat de woonkamer helemaal naar jouw wens is en voorzien is van een prachtige vloer! In dit blog vertellen we je meer over laminaatvloeren met een houtlook. Een super goede keuze als het aankomt op het kiezen van een trendy en kwalitatieve vloer!

Waarom kiezen voor laminaat in de woonkamer?


In tegenstelling tot een echte houten vloer is een laminaatvloer heel eenvoudig te onderhouden, en dat is natuurlijk altijd fijn! In een ander blog dat we schreven, geven we je tips voor het onderhoud van een laminaatvloer. Bovendien is de prijs hiervan een stuk toegankelijker dan die van een echte houten vloer.

Een warme en natuurlijk uitstraling met de Texel vloer


Een hele mooie houtlook laminaatvloer voor de woonkamer is de Texel Milano/Avenue! Deze heeft een authentieke uitstraling en een vierzijdige V-groef. Dit zorgt ervoor dat het materiaal bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer!

De vloer is in verschillende lichte maar ook diep intense kleuren leverbaar. Zo zit er altijd een kleur tussen die perfect past bij jouw wensen en interieur. Met deze vloer geef je jouw woonkamer gegarandeerd een natuurlijke en warme uitstraling.

Visgraat laminaat met houtlook: hebben!


Visgraat is niet meer weg te denken in de trends van nu! Dat weten wij als geen ander en daarom hebben we ook een visgraat laminaat met de look en feel van echt hout. Zo’n vloer staat enorm stijlvol in de woonkamer! Daarnaast is de Herringbone in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat je altijd de perfecte match vindt voor jouw woonstijl. Welke kies jij?

Een sterke laminaat vloer: Grand Canyon XXL


Een ander heel mooi laminaat voor de woonkamer is de Grand Canyon XXL! Dit is een sterke vloer van 8mm én door de vierzijdige V-groef een realistische houtlook. De vloer zorgt zonder twijfel voor karakter en sfeer in de woonkamer. Kies uit de verschillende kleuren jouw favoriet en geniet gegarandeerd van een prachtige, kwalitatieve vloer.

Gun jezelf en jouw woonkamer de perfecte vloer en geniet van een prettige sfeer in de woonkamer! Benieuwd naar al onze laminaatvloeren? Bekijk dan het hele assortiment van Tapijtcentrum Nederland óf breng een bezoek aan één van onze woonwinkels.

Houtlook laminaat

Niet te onderscheiden van echt hout!

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1 mensen gingen jou voor!