Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 maart 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Houten jaloezieën: speel met zonlicht

Terug naar overzicht
Houten jaloezieën

De zon in huis verwelkom je vaak met een glimlach. Het zorgt voor meer warmte en licht in je woning. Toch is het niet altijd gewenst. Wat dacht je bijvoorbeeld van meubilair dat gevoelig is voor verkleuringen? Gelukkig kun je met een paar houten jaloezieën zelf bepalen hoeveel zon er binnenkomt én heb je meteen extra privacy. Ook mooi meegenomen!

Doordat je jaloezieën op verschillende standen kunt draaien, ben jij de dirigent van de lichtinval in je woning. De stand van de zon verandert gedurende het hele jaar, dus is het wel zo fijn als je de zonwering hierop kan aanpassen. Op deze wijze heb je zowel bij een lage als hoge zonnestand de perfecte natuurlijke verlichting binnenshuis.

Voor elk budget en elke interieurstijl wat wils


Tapijtcentrum Nederland heeft een uitgebreid aanbod aan houten jaloezieën. Er is voor ieder budget wat wils, van de toegankelijke budget collectie tot onze nieuwe Earth Vision collectie. Met het kleurenpalet, bestaande uit meer dan 110 tinten, is er altijd wel een jaloezie die goed matcht met je interieurstijl.

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende afwerkingen, zoals verschillende soorten ladderbanden en 25-50 tot 65 mm lamelbreedte. Al onze jaloezieën worden netjes afgewerkt met een bijpassend gekleurde koof.

TIP: Bekijk onze pagina over houten jaloezieën voor meer informatie én de laatste acties!




Natuurlijke sfeermaker


Met houten jaloezieën in je woonkamer, keuken of slaapkamer creëer je elke keer een frisse look. Door middel van een koord bepaal je de stand van de horizontale houten lamellen. Hierdoor speel je eenvoudig met de hoeveelheid lichtinval en privacy. Bovendien hebben ze een natuurlijke uitstraling, wat een warm gevoel geeft aan je interieur. Perfect als sfeermaker én als zonwering!

Een warme uitstraling met isolerende werking


Naast het voorzien van een knusse sfeer en privacy, zijn houten jaloezieën ook een topper als het aankomt op isolatie. Houten jaloezieën werken namelijk goed warmtewerend, maar in de koudere maanden werken houten jaloezieën ook isolerend tegen de koud. Zo ben je met deze veelzijdige raamdecoratie voorbereid voor elk seizoen in het jaar.

Benieuwd naar onze houten jaloezieën?


En wil je meer regie over zonwering én extra sfeer in huis? Breng dan een bezoek aan één van onze winkels en bekijk ons ruime assortiment houten jaloezieën.

Houten jaloezieën

de juiste balans tussen licht en donker!

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

7 mensen gingen jou voor!