Houten jaloezieën: speel met zonlicht

Terug naar overzicht
Houten jaloezieën

De zon laat zich eindelijk weer wat vaker zien. Dat zorgt ook voor meer licht in de woning, welke niet altijd gewenst is. Wat dacht je bijvoorbeeld van meubilair dat gevoelig is voor verkleuringen en planten die moeten wennen aan het directe zonlicht? Gelukkig kun je met een paar houten jaloezieën zelf bepalen hoeveel zon er binnenkomt én heb je meteen wat extra privacy. Ook mooi meegenomen!

Doordat je jaloezieën op verschillende standen kunt draaien, ben jij de dirigent van de lichtinval in je woning. De stand van de zon verandert gedurende het hele jaar, dus is het wel zo fijn als je zonwering zich hierop kan aanpassen. Op deze wijze heb je zowel bij een lage als hoge stand de perfecte natuurlijke verlichting binnenshuis.

Voor elk budget en elke interieurstijl wat wils
Tapijtcentrum Nederland heeft een uitgebreid aanbod aan houten jaloezieën. En voor ieder budget is er wat wils. Van de toegankelijke budget collectie tot onze nieuwe Earth Vision collectie. Met het kleurenpalet, bestaande uit meer dan 110 tinten, is er altijd wel een jaloezie die goed matcht met je interieurstijl. Ook heb je de keuze uit verschillende afwerkingen als verschillende soorten ladderbanden en 25-50 tot 65 mm lamelbreedte. Al onze jaloezieën worden netjes afgewerkt met een bijpassend gekleurde koof.
Natuurlijke sfeermaker
Creëer telkens een nieuwe look en sfeer in je woonkamer, keuken of slaapkamer met houten jaloezieën. Ze zijn gemaakt van horizontale houten lamellen, welke zorgen voor een natuurlijke look en feel in vrijwel elke ruimte van je woning. Door middel van een koord kun je de stad van de lamellen bepalen en daarmee dus ook de mate van lichtinval of privacy. Hout voegt daarnaast de nodige sfeer toe aan je huis. Bovendien heeft het als eigenschap dat het op natuurlijke wijze licht en warmte regelt én daarmee over een isolerende werking beschikt. Perfect als zonwering dus!

Op zoek naar wat extra sfeer in huis? Breng dan een bezoek aan één van onze winkels en bekijk ons ruime assortiment houten jaloezieën.

Houten jaloezieën

de juiste balans tussen licht en donker!

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

7 mensen gingen jouw voor!

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2020 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: Tandem    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.