Kies jij ook voor een veelzijdige PVC Flex vloer?

Terug naar overzicht
Pvc flex

PVC vloeren zijn populairder dan ooit en dat is met name te danken aan de natuurgetrouwe afwerking, welke steeds beter wordt door innovatieve productietechnieken. Ook bij Tapijtcentrum Nederland kun je terecht voor een divers aanbod PVC vloeren, denk aan varianten met een realistische houtnerf, betonlook en zelfs een trendy visgraat motief.

Ten opzichte van een vinyl-, houten- of laminaatvloer, is PVC aanzienlijk slijtvaster en heeft daardoor ook een langere levensduur. Door de anti-slip toplaag is deze onderhoudsvriendelijke vloer zeer veilig én geschikt voor intensief gebruik. Dit type vloer zie je dan ook regelmatig terug in winkels, kantoren, ziekenhuizen en scholen. En wat je dacht je van de anti-slip kwaliteiten voor toepassing in verzorgings- of bejaardenhuizen? Het moge duidelijk zijn dat deze vloer tegen een stootje kan. Daarnaast krijg je bij aanschaf ook nog eens een garantie van maar liefst 15 jaar. Genoeg reden om je verder te verdiepen in ons assortiment, toch?


 

Voordelen PVC Flex

  • Anti-slip afwerking
  • Hoge slijtvastheid en daarmee ook projectgeschikt
  • Geschikt voor vloerverwarming én vloerkoeling
  • Vochtbestendig
  • Lange levensduur
  • Realistische uitstraling
  • Geluiddempend

Ondervloer voor geluiddemping én langere levensduur

Naast dat PVC van zichzelf lang meegaat, zorgt de aanwezigheid van een ondervloer voor een behoorlijke geluiddemping. De geluid reducerende eigenschappen van onze ondervloeren zorgen ervoor dat we PVC ook perfect kunnen toepassen in appartementen. Hier hanteert de Vereniging van Eigenaars (VvE) in veel gevallen een zogenoemde NEN-norm, waarbij er maximaal 10 decibel naar de buren mag gaan. De ondervloeren van Tapijtcentrum Nederland zijn voorzien van een geluid reductie van 10 decibel, waarmee we je PVC vloer van een aardige geluiddemping kunnen voorzien.

Mochten onze vakkundige vloerenleggers de betreffende vloer eventueel beoordelen als een oppervlak dat niet glad genoeg is, dan voorzien ze deze van een geschikte, egaliserende ondervloer. Hierdoor kunnen zij je nieuwe PVC vloer strak leggen en een lange levensduur garanderen. Voor elk type vloer en uiteenlopende woonwensen, zoals geluid reductie, bieden we andere ondervloeren aan. Samen met een specialist in één van onze winkels kun je bepalen welke ondervloer het beste aansluit bij jouw woonsituatie.

Het oog wil ook wat

Een vloer wordt wat ons betreft nóg mooier als je ‘m voorziet van een bijpassende óf juist contrasterende plint. Daarom kun je bij Tapijtcentrum Nederland kiezen uit plinten in verschillende kleuren, diktes en hoogtes. Denk aan overzetplinten, platte plaklinten en hoge sfeerplinten. Zo is er voor elke PVC vloer een passende afwerking en mooie overgang naar de aangrenzende muur of eventuele deurkozijnen.

Ben je benieuwd naar ons aanbod PVC Flex vloeren en plinten, dan ben je uiteraard van harte welkom in één van onze 21 winkels. Hier staan onze specialisten dagelijks voor je klaar om je te voorzien van een passend woonadvies.

Talloze mogelijkheden

met PVC Flex vloeren

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

0 mensen gingen jouw voor!

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2020 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: Tandem    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.