Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 maart 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Kies jij ook voor een veelzijdige PVC Flex vloer?

Terug naar overzicht
Pvc flex

PVC vloeren zijn populairder dan ooit en dat is met name te danken aan de natuurgetrouwe afwerking. Bij Tapijtcentrum Nederland kun je terecht voor een divers aanbod PVC vloeren, denk aan varianten met een realistische houtnerf, betonlook en zelfs een trendy visgraat motief.

Ten opzichte van een vinyl-, houten- of laminaatvloer, is PVC aanzienlijk slijtvaster en heeft daardoor ook een langere levensduur. Door de anti-slip toplaag is deze onderhoudsvriendelijke vloer zeer veilig én geschikt voor intensief gebruik. Dit type vloer zie je dan ook regelmatig terug in winkels, kantoren, zieken- en verzorgingshuizen, en scholen.

Het moge duidelijk zijn dat deze vloer tegen een stootje kan. Daarnaast krijg je bij aanschaf ook nog eens een garantie van maar liefst 15 jaar. Genoeg reden om je verder te verdiepen in ons assortiment, toch?

Een stijlvolle keuze voor jouw interieur


Of je nu een klassiek, modern, landelijk of industrieel interieur, PVC-vloeren bieden een veelzijdige vloeroplossing niet passen bij verschillende stijlen. De diversiteit aan kleuren en patronen zorgen ervoor dat jouw PVC-vloer perfect aansluit bij de sfeer die je wilt creëren. PVC is dus niet alleen functioneel, maar is ook een stijlvolle statement in elke kamer.

Bekijk alle PVC Flex vloeren.

Wat zijn de voordelen van PVC Flex vloeren?


  • Anti-slip afwerking
  • Hoge slijtvastheid en daarmee ook projectgeschikt
  • Geschikt voor vloerverwarming én vloerkoeling
  • Vochtbestendig
  • Lange levensduur
  • Realistische uitstraling
  • Geluiddempend

De ondervloer voor PVC: geluiddempend én langere levensduur


Een ondervloer onder PVC zorgt voor een nog langere levensduur en is ook nog eens geluiddempend. In appartementen geldt vaak een norm waarbij maximaal 10 decibel naar de buren mag gaan. De ondervloeren van Tapijtcentrum Nederland zijn voorzien van een geluidreductie van 10 decibel, waarmee we je PVC vloer van een aardige geluiddemping kunnen voorzien.

Mochten onze vakkundige vloerenleggers de betreffende vloer eventueel beoordelen als een oppervlak dat niet glad genoeg is om er meteen PVC op te leggen, dan voorzien ze deze van een geschikte, egaliserende ondervloer. Hierdoor kunnen zij jouw nieuwe PVC vloer strak leggen en een lange levensduur garanderen.

Voor elk type vloer en uiteenlopende woonwensen, zoals geluid reductie, bieden we verschillende ondervloeren aan. Samen met één van onze adviseurs in kun je bepalen welke ondervloer het beste aansluit bij jouw woonsituatie.

Afwerking voor de PVC-vloer: bijpassend óf contrasterend


Een vloer wordt wat ons betreft nóg mooier als je het voorziet van een bijpassende óf juist contrasterende plint. Bij Tapijtcentrum Nederland kun je kiezen uit plinten in verschillende kleuren, diktes en hoogtes. Denk aan overzetplinten, platte plaklinten en hoge sfeerplinten. Zo is er voor elke PVC-vloer een passende afwerking en mooie overgang naar de aangrenzende muur of eventuele deurkozijnen.

Benieuwd geworden naar onze Flex PVC vloeren?


Wij heten je van harte welkom in één van onze 21 winkels. Hier staan onze specialisten dagelijks voor je klaar om je te voorzien van een passend woonadvies.

Talloze mogelijkheden

met PVC Flex vloeren

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

3 mensen gingen jou voor!