Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Kies voor een duurzame én PVC-vrije vloer met Ceramico Slim

Terug naar overzicht
Ceramico

Als je op zoek bent naar een duurzame vloer met een realistische uitstraling, die ook nog eens vrij is van PVC, dan zijn onze vloeren uit de Ceramico Slim collectie precies wat je zoekt. Het brede assortiment heeft voor elk interieur en allerlei gebruikswensen wat wils.

De unieke ‘Ceramin technologie’, welke gebruikt wordt bij de productie van deze vloeren, heeft als uitgangspunt het respecteren van de aarde. Dat houdt in dat ze vervaardigd worden uit een PVC-vrij composiet (Ceramine) dat zeer milieuvriendelijk is. Ceramine is een keramisch-achtig composietmateriaal dat heel dun is, maar tegelijkertijd ook rotsvast. Het natuurlijke gesteente is namelijk versterkt met ecologisch polymeer - een biologisch afbreekbare én recyclebare materiaalsoort.

Duurzame innovatie
Dankzij de digitale druktechnologie zijn de mogelijkheden wat patronen en kleuren betreft vrijwel eindeloos. Zo haal je met een Ceramico vloer een heuse beton-, hout- of natuursteen look in huis. En laat dat nu net aansluiten bij de laatste trends op het gebied van vloeren!Ceramico is door het dunne materiaal eenvoudig te hanteren en zonder ingewikkelde apparatuur op maat te snijden. Een vloer uit deze collectie is daarom altijd in een handomdraai gelegd door onze deskundige vakmensen.

Robuust, waterdicht én vlekbestendig
Heb je kinderen, huisdieren of andere ‘factoren’ die van invloed kunnen zijn op de gewenste gebruikseigenschappen van een vloer? Dan is het goed om te weten dan onze Ceramico tegels water- en vlekbestendig zijn en eigenlijk net zo robuust als de vulkanische bergen waar de grondstof vandaan komt. Daarnaast zijn de tegels akoestisch erg aangenaam, waardoor ze ook prima geplaatst kunnen worden in een appartement of op de eerste etage.Ben je benieuwd naar de rest van ons Ceramico Slim aanbod? Dan heten we je van harte welkom in één van onze woonwinkels. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar, maar uiteraard kun je ook op afspraak bij Tapijtcentrum Nederland terecht voor een persoonlijk advies (én een kopje koffie)!

Ceramico: duurzaam en PVC-vrij

met de laatste trends op het gebied van vloeren!

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

21 mensen gingen jou voor!