Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 april 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Kies voor tapijt in de slaapkamer

Terug naar overzicht

De slaapkamer is een omgeving waarin je heerlijk tot rust kunt komen en waar comfort het allerbelangrijkst is. Naast een warm en zacht bed is de vloerbedekking ook een belangrijk onderdeel van de inrichting (en sfeer) in je slaapkamer.

Tapijt is al jaren de meest populaire vloerbedekking geweest in de slaapkamer, omdat het zorgt voor een warme en stijlvolle omgeving waarin je helemaal tot rust kunt komen. We zetten graag de voordelen van tapijt in de slaapkamer voor je op een rijtje.

De voordelen van tapijt in de slaapkamer:

Altijd warme voeten
Nu de dagen korter en de nachten kouder worden, is het fijn om een warme en zachte vloer onder je voeten te hebben bij het slapen en ontwaken. Een bijkomend voordeel van zachte vloerbedekking is dat het de warmte in een kamer langer vasthoudt. Hierdoor kan de verwarming in de slaapkamer lager. En dat scheelt natuurlijk ook weer in de energiekosten.

Sfeervolle slaapkamervloer
Tapijt is veelzijdig in uiterlijk en textuur en brengt daardoor elke gewenste sfeer in de slaapkamer. Wil je bijvoorbeeld een warme en luxe uitstraling in je slaapkamer? Dan is een hoogpolig of wollen tapijt een perfecte keuze.

Geluiddempende eigenschappen
Een ander belangrijk voordeel van tapijt is de geluiddempende eigenschap. Door het zachte materiaal van tapijt worden loopgeluiden gedempt. In de slaapkamer wil je immers van je rust genieten en niet wakker worden als je partner eerder uit bed stapt.

Weinig schoonmaak nodig
Of je nu een gladde vloer of tapijt op je slaapkamervloer hebt - stof ontstaat natuurlijk overal. Het voordeel van een wollen tapijt is dat het makkelijker stofdeeltjes vasthoudt, waardoor deze niet gaan rondzweven. Dit betekent niet dat er helemaal geen stof meer ontstaat, dus het advies is om wel regelmatig je vloerbedekking te stofzuigen.

Doe inspiratie op voor nieuw slaapkamer tapijt


Enthousiast geworden over tapijt in de slaapkamer? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van tapijtvloeren? Kom dan langs in één van onze 21 woonwinkels of maak een afspraak met een van onze interieurstylisten. Wij voorzien je graag van een passend interieuradvies.

Sfeervol, stijlvol én warm?

Ons slaapkamer tapijt heeft het allemaal!

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

4 mensen gingen jou voor!