Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Klaar voor de zomer met de perfecte zonwering

Terug naar overzicht

De zomer staat voor de deur, dus is het tijd om je huis alvast voor te bereiden op de hetere dagen. Met de juiste binnenzonwering houd je de warmte via de ramen buiten en blijft het binnen lekker koel. Ontdek in dit blog welke zonwering je nodig hebt om je huis zomerklaar te maken.

Houd je huis koel met isolerende zonwering

Ben je op zoek naar manieren om energie te besparen en tegelijkertijd je huis koel te houden? Dan is isolerende zonwering een uitstekende keuze. Duette® shades en plisségordijnen zijn de meest populaire optie vanwege hun dubbele stoflaag en honingraatstructuur. Deze zorgen voor een hoge isolatiewaarde.

Bij het kiezen van de kleur en het materiaal van je zonwering is het belangrijk om ook rekening te houden met de invloed hiervan op de warmte. Witte zonwering reflecteert de warme zonnestralen terug naar buiten. Zwart of andere donkere kleuren trekken de warmte juist aan.

Zonwering voor de woon- en slaapkamer

Met doorschijnende stoffen geniet je van optimale bescherming tegen de zonnestralen, terwijl je toch kunt genieten van een overvloed aan natuurlijk licht. Goede opties zijn lichtdoorlatende rolgordijnen, vouwgordijnen. Ook houten jaloezieën in een lichte kleur zorgen voor veel daglicht in een woonruimte én geven het interieur een stijlvolle uitstraling.

Tip: Voor de beste isolatie kies je een combinatie van (over)gordijnen en jaloezieën.
In de slaapkamer is verduisterende zonwering ideaal. Dit type zonwering blokkeert het licht van buitenaf, zodat je slaapkamer volledig donker wordt. Zo rust je beter uit en word je energiek wakker om de dag vitaal te beginnen. Gelukkig zijn de meeste zonweringen verkrijgbaar met verduisterende stoffen. Je kunt kiezen uit verschillende opties die bij jouw persoonlijke stijl, behoeften én budget passen.

Kies voor gemak met elektrische binnenzonwering

Steeds meer zonwerende raamdecoraties zijn elektrisch bedienbaar, bijvoorbeeld met een app op je smartphone of afstandsbediening. Handig voor als je op afstand de elektrische binnenzonwering wilt bedienen, zoals op vakantie, wanneer je aan het werk bent óf gewoon puur uit gemak.

Bij Tapijtcentrum Nederland heb je de keuze uit diverse slimme opties die toepasbaar zijn bij (duo-)rolgordijnen, horizontale jaloezieën en plisségordijnen. Kortom, er valt wat te kiezen!



Heb je vragen over onze zonweringproducten of wil je persoonlijk advies ontvangen? Wij staan je graag te woord. Maak gemakkelijk online een afspraak voor interieuradvies bij ons in de winkel óf bij jou thuis.

Met onze zonwering...

...houd je jouw huis koel in stijl.

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

8 mensen gingen jou voor!