Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 april 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Lekker groen: het TCN ECO-label laminaat

Terug naar overzicht
Laminaat

Sta jij bewust in het leven en laat je dit graag terugkomen in je interieur? Dan mag een duurzaam, ecologisch laminaat niet ontbreken.

Omdat wij bij Tapijtcentrum Nederland graag ons steentje bijdragen aan een beter milieu, hebben we een eigen milieuvriendelijk laminaat label ontwikkeld: het TCN ECO-label. Zo creëer je letterlijk een natuurlijke basis in huis, waarbij duurzaamheid en stijl hand in hand gaan.

Verantwoord laminaat met ECO-label

Over de hele wereld wordt men zich steeds bewuster van de toestand van onze aardbol. En het feit dat we daar samen iets aan moeten doen. Duurzaam leven, zonnepanelen, betere isolatie: het klinkt ons tegenwoordig niet meer vreemd in de oren. Ook bij Tapijtcentrum Nederland houden we ons bezig met duurzaamheid, wat zich heeft geuit in ons ECO-label.

Dit label is exclusief voor vloeren waarbij hout uit PEFC+ gecertificeerde bossen is gebruikt. Het keurmerk garandeert onze klanten dat het hout, gebruikt voor de productie van deze vloeren, afkomstig is uit duurzaam beheerd bos.

Voordelen van TCN ECO-label laminaat

Kies je voor vloeren met ons ECO-label? Dan mag jij jezelf een schouderklopje geven, goed bezig! Naast dat je vloer een duurzaam productieproces heeft doorlopen, heeft het ook nog eens extra voordelen.

Zo draagt het bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit dankzij een lage emissiewaarde. Klinkt ingewikkeld, is het zeker niet! Het hout stoot minder organische stoffen uit, waardoor het simpelweg voor kwalitatief betere binnenlucht zorgt.

Daarnaast zijn onze ECO-label vloeren getest op duizenden chemische stoffen en voldoen ze aan de hoogste classificatie E1. Vergeet tot slot niet de hoge slijtvastheid en eenvoudige onderhoud van de vloeren. Wie had gedacht dat het zo eenvoudig én stijlvol kan zijn om mee te helpen aan een betere wereld?

Is TCN ECO-label laminaat een duurzame vloer?

Onze ECO-label vloeren zijn ontworpen op basis van de laatste woontrends en blijven jarenlang mooi. TCN ECO laminaat is gemaakt van duurzaam hout en beschikt over het FSC-keurmerk. Dat wil zeggen dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen die voldoen aan de normen voor milieu, sociale omstandigheden en economie. Hierdoor kan het ECO-label laminaat gerust worden beschouwd als een duurzame vloerkeuze.

Heb je meer vragen over het TCN ECO-label of wil je weten wat de meest duurzame vloer is? Onze experts geven graag antwoord op al je vragen.

ECO-label

Draagt bij aan het milieu!

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1569 mensen gingen jou voor!