Lekker groen: het TCN ECO-label laminaat

Terug naar overzicht
Laminaat

Sta jij bewust in het leven en laat je dit graag terugkomen in je interieur? Dan mag een duurzaam, ecologisch laminaat niet ontbreken.

Omdat wij bij Tapijtcentrum Nederland graag ons steentje bijdragen aan een beter milieu, hebben we een eigen milieuvriendelijk laminaat label ontwikkelt: het TCN ECO-label. Zo creëer je letterlijk een natuurlijke basis in huis, waarbij duurzaamheid en stijl hand in hand gaan.

Verantwoord laminaat met ECO-label
Over de hele wereld wordt men zich steeds bewuster van de toestand van onze aardbol. En het feit dat we daar samen iets aan moeten doen. Duurzaam leven, zonnepanelen, betere isolatie; het klinkt ons tegenwoordig niet meer vreemd in de oren. Ook bij Tapijtcentrum Nederland houden we ons bezig met duurzaamheid, wat zich heeft geuit in ons ECO-label. Dit label is exclusief voor vloeren waarbij hout uit PEFC+ gecertificeerde bossen is gebruikt. Het keurmerk garandeert onze klanten dat het hout, gebruikt voor de productie van deze vloeren, afkomstig is uit duurzaam beheerd bos.

Meer voordelen
Kies je voor vloeren met ons ECO-label? Dan mag jij jezelf een schouderklopje geven, goed bezig! Naast dat je vloer een duurzaam productieproces heeft doorlopen, heeft het ook nog eens extra voordelen. Zo draagt het bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit dankzij een lage emissiewaarde. Klinkt ingewikkeld, is het zeker niet! Het hout stoot minder organische stoffen uit, waardoor het simpelweg voor kwalitatief betere binnenlucht zorgt. Daarnaast zijn onze ECO-label vloeren getest op duizenden chemische stoffen en ze voldoend aan de hoogste classificatie E1. Vergeet tot slot niet de hoge slijtvastheid en eenvoudige onderhoud van de vloeren. Wie had gedacht dat het zo eenvoudig én stijlvol kan zijn om mee te helpen aan een betere wereld…
 

ECO-label

Draagt bij aan het milieu!

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1567 mensen gingen jou voor!

Dé formule van Tapijtcentrum