Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Lichte vinyl vloeren met een realistisch tegelmotief

Terug naar overzicht

Zijn vinyl vloeren nog steeds zo ouderwets? Absoluut niet! Tegenwoordig zijn er veel soorten vinyl vloeren, waaronder die met een realistisch tegelpatroon. Benieuwd of dit iets voor jou is? Je ontdekt het in dit blog.

Vinyl met niet van echt te onderscheiden tegelmotief


Je huis inrichten met een echte tegelvloer is erg mooi, maar niet voor iedereen haalbaar. Natuurstenen zijn vaak erg duur, vooral wanneer je een grote woning hebt. Gelukkig hebben we voor de liefhebbers van een natuurlijke tegel look mooie tegelvinyl vloeren die nét echt lijken.

Bovendien zijn deze vloeren veel praktischer. Het is in vergelijking met een stenen vloer lichter, makkelijker om te leggen én goedkoper. Alsof dat niet genoeg is: een vinyl vloer gaat tussen de tien tot twintig jaar mee.

Fan van een natuurgetrouwe tegelvloer? Bekijk dan eens onze Tarrega collectie!

Maak jouw interieur af met een lichte vinyl vloer


Vinyl is hartstikke veelzijdig. In ons assortiment vind je dan ook vloeren met verschillende patronen en kleuren. Natuurlijk kan je kiezen voor een echte eyecatcher, maar een lichtgekleurde vinyl tegelvloer geeft ook een heel mooi effect.

Het voordeel van een lichte vloer is dat de ruimte groter oogt. Daarnaast geeft het jouw woning een rustige en frisse uitstraling. Een kleur zoals wit is bovendien erg neutraal, waardoor jouw meubels nog meer tot hun recht komen.

Nu horen we je denken: heeft een lichte vloerbekleding niet eerder zichtbare gebruikssporen? Met vinyl hoef je je daar geen zorgen over te maken. Een vloer van vinyl schoonmaken is vrij makkelijk. Raadpleeg voor advies altijd één van onze adviseurs.

Breed assortiment aan vinyl vloeren


Naast lichte vinyl vloeren met een tegelmotief heeft Tapijtcentrum Nederland nog veel meer opties. Bijvoorbeeld de Calais collectie, die perfect is als je een robuuste uitstraling wilt creëren.

Verder kun je natuurlijk ook bij ons terecht wanneer je wél een vinyl vloer wilt, maar niet met een tegelmotief. Wij hebben een groot assortiment met meer dan honderden soorten voordelige vinyl vloeren. Altijd meer dan genoeg keuze dus!

Wil je meer graag meer inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje bij onze andere blogartikelen. Of laat ons je helpen en vraag vrijblijvend advies.

Trendy én zachte vloer?

Het kan met ons realistische tegelvinyl.

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1 mensen gingen jou voor!