Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 april 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Luxe in-between gordijnen voor een chique uitstraling

Terug naar overzicht

In-betweens, ook weleens tussengordijnen genoemd, worden steeds populairder. De rijke stoffen, stijlvolle patronen en perfecte afwerking zijn kenmerkend voor ons aanbod luxe in-betweens. Bovendien zorgen ze direct voor sfeer in huis, in élke woonruimte. Wie wil dat nu niet?

Dompel elke woonruimte onder in luxe


Onze luxe in-betweens zijn een ware lust voor het oog. Deze semi-transparante gordijnen geven in iedere woonruimte de hele dag door een bijzondere lichtinval. Een prachtig effect, al zeggen we het zelf!

Als je op zoek bent naar een vleugje elegantie en klasse hoef je wat ons betreft dan ook niet verder te zoeken. Met in-betweens voor je ramen is een gebrek aan sfeer namelijk voorgoed verleden tijd. Onze favorieten van dit moment? Hieronder noemen we er een paar:


Minorca in-betweens in de kleur antraciet. Deze zijn ook verkrijgbaar in een makkelijk toepasbare kleur als wit en vlas.


Prioro in-betweens in de kleur groen

Uiteraard hoeven onze favorieten niet jouw favorieten te zijn, dus kom gerust op bezoek in één van onze woonwinkels. Hier kun je uitgebreid ons assortiment bekijken én je vrijblijvend laten adviseren.

Luxe in-between gordijnen met mooie motieven


Gordijnen met een elegant patroon voorzien elke ruimte in huis van een stukje luxe. Bij Tapijtcentrum Nederland vind je daarom éxtra veel dessins om uit te kiezen, variërend van trendy kleuren tot natuurlijke tinten.

De luxe in-betweens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen. Ze passen daardoor in elke woonruimte en kunnen op allerlei manieren worden toegepast. Combineer ze bijvoorbeeld met een paar rolgordijnen of houten jaloezieën.

Ze kunnen in elke kamer van het huis worden gebruikt en hebben een breed scala aan toepassingen. Of je nu op zoek bent naar iets moderns of traditioneels, wij hebben gegarandeerd een passende optie voor jouw interieurstijl.

Waarom luxe in-between gordijnen een goede keuze zijn?


Gefilterd daglicht
Door de semi-transparante afwerking in luxe stoffen, kun je elke dag genieten van prachtig gefilterd licht.

Privacy
Dezelfde semi-transparante afwerking zorgt ervoor dat er voldoende daglicht doorheen komt, maar nieuwsgierige blikken van voorbijgangers niet. Wel zo fijn als je gesteld bent op je privacy, bijvoorbeeld in de woonkamer of slaapkamer.

Matchmaker
Luxe in-betweens zijn moeiteloos te combineren met verschillende soorten raamdecoratie. En dat geeft elke woonruimte net wat meer body.

Uitstraling
We noemden het al eerder, maar dit type raamdecoratie zorgt gegarandeerd voor een mooie uitstraling in huis. Tip: hang de in-betweens op in een wave plooi voor een extra elegante look.


Als je op zoek bent naar een luxe stof om karakter en stijl aan je huis toe te voegen, dan ben je bij Tapijtcentrum Nederland aan het juiste adres. Onze luxe in-between gordijnen zijn de perfecte oplossing voor iedereen die iets extra's in zijn interieur wil brengen.

Inspiratie opdoen voor je eigen woning? Kom rondneuzen in één van onze woonwinkels en vraag vrijblijvend advies aan onze specialisten.

Toe aan een chique sfeer in huis?

Kies voor onze luxe in-betweens in een stijlvolle wave plooi.

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

0 mensen gingen jou voor!