Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 april 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Maak jouw eigen unieke vloerkleed bij Tapijtcentrum

Terug naar overzicht

Heb je in de zoektocht naar een nieuw vloerkleed niets kunnen vinden dat aansluit op jouw interieur? Dan is een eigen vloerkleed samenstellen wellicht iets voor jou!

Heb je in de zoektocht naar een nieuw vloerkleed niets kunnen vinden dat aansluit op jouw interieur? Of lijkt het je leuk om zelf iets unieks te ontwerpen, iets dat niemand anders in huis heeft? Daar kunnen wij je bij helpen! Onze binnenhuisadviseurs maken op basis van jouw wensen een vloerkleed op maat.

Voor je met onze specialist aan tafel gaat is het handig om alvast na te denken over een paar dingen. Wat is de gewenste maat, welke kleur past het beste bij jouw interieur en welke vorm vind je mooi? Je krijgt bij het van een vloerkleed de keuze uit verschillende afwerkmogelijkheden. Door je hier alvast in te verdiepen kunnen we sneller voor je aan de slag!

Kies voor extra comfort


Het ook verstandig om rekening te houden met het soort vloer wat er nu al in jouw woning ligt. Je wil natuurlijk niet een nieuwe vloerkleed die constant wegglijdt omdat er gladde stenen, tegels of een houten vloer onder ligt. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor. Met een ondertapijt of anti-slipmat voorkom je een vliegend tapijt! Ook een groot voordeel: het tapijt krijgt een langere levensduur, je loopt er lekkerder op en het werkt geluiddempend.

Ontwerp een stijlvol tapijt


Om jouw tapijt net wat extra uitstraling te geven kies je voor een vloerkleed omzoomd met een band. Ga je voor een smalle rand of een wat dikkere rand? Dit kun je helemaal zelf samenstellen! De decoratieve band wordt gemaakt van garen.

Wil je net wat meer luxe? Dan kan de band ook uitgevoerd worden in andere materialen zoals katoen, vlas of leder. Deze materialen creëren een netjes en stijlvol effect. Het is mogelijk om de kleuren van de band en vloerkleed op elkaar aan te laten sluiten, maar je kunt ook kiezen voor twee verschillende kleuren.

Kun je niet wachten om jouw eigen vloerkleed te gaan ontwerpen? Ontvang nu vrijblijvend advies op maat of kom langs in een van onze winkels om inspiratie op te doen!

Ontwerp je eigen vloerkleed

Een tapijt dat voldoet aan al je wensen!