Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 april 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Maak van je trap een blikvanger met traprenovatie

Terug naar overzicht
Trappen

Bij veel woningen is de trap één van de eerste dingen die je ziet zodra je binnenstapt. Daar wil je natuurlijk wel een goede eerste indruk maken, toch? In deze blog vertellen we je alles over traprenovaties en hoe jij hiermee een blikvanger maakt.

Je trap de uitstraling te geven die het verdient, zonder dat je direct overgaat op het aanschaffen van een compleet nieuw exemplaar? Dat begrijpen wij helemaal.

Traprenovaties kunnen heel divers zijn: denk aan een likje verf of het toevoegen van tapijt. Misschien ga je verhuizen of ben je verhuisd, maar is de trap van de voorgangers niet naar jouw smaak? Dan is een traprenovatie de oplossing voor jou!

Ontdek traprenovatie op maat

Wat is traprenovatie precies?

Een opvallende en mooi afgewerkte trap trekt direct de aandacht en geeft je interieur meer karakter. Het is een veel belopen gebied en heeft dagelijks best wat te verduren. Niet zo gek dus, dat je graag wil dat je trap tegen een stootje kan.

Met een traprenovatie zorgen we ervoor dat jouw bestaande trap wordt voorzien van een nieuwe laag geheel naar jouw wensen. Zo wordt jouw trap een echte eyecatcher die bijdraagt aan de hele uitstraling van jouw woning.

De talloze opties voor een traprenovatie

We nemen als eerst de treden, stootborden en trapwangen onder handen. Vervolgens worden de overzettreden ter plaatse op maat gemaakt en gemonteerd. De toplaag van de laminaattreden wordt gemaakt van speciaal kunststof dat extra slijtvast is. Stijlvol én veilig.

Voor iedere trap leveren we een maatwerk oplossing. Daarin zijn de trapdetails en trapafwerking ook heel belangrijk. Zo plaatsen we optioneel (LED-)verlichting (lampen of strips) in verschillende vormen en stijlen om de trap een extra luxe uitstraling geven.


Geschikt voor elke trap

Het maakt niet uit of je trap open of dicht is, van hout of beton, recht of met een draai. Traprenovatie is geschikt voor ieder type trap. Afhankelijk van je trap is de traprenovatie binnen 1 dag of 2 dagen al gereed en heb jij er weer jarenlang plezier van.

Een traprenovatie wordt al uitgevoerd vanaf €2.790,- inclusief laminaat en montage. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal treden en de vorm van je trap.

Ook toe aan een traprenovatie?

Wij staan voor je klaar! Lees meer over onze traprenovaties, kies jouw favoriete kleur laminaat en laat een prijsberekening maken voor jouw specifieke situatie. Twijfels of vragen? Neem dan gerust contact op en onze vakmensen voorzien je graag van advies!

Talloze mogelijkheden

met de traprenovaties van Tapijtcentrum

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1592 mensen gingen jou voor!