Maak van je trap een blikvanger met traprenovatie

Terug naar overzicht
Trappen

Bij veel woningen is de trap één van de eerste dingen die je ziet zodra je binnen stapt. En je wil natuurlijk wel een goede eerste indruk maken, toch?

 

Dan is het zaak om je trap de uitstraling te geven die het verdient, zonder dat je direct overgaat op de aanschaf van een compleet nieuw exemplaar. Is je trap toe aan een nieuwe uitstraling zonder tapijt? Of sta je op het punt van verhuizen, maar is de trap van je voorgangers niet naar jouw smaak? Dan is traprenovatie de oplossing voor jou! Veel mensen denken bij traprenovatie aan een hoop rommel en breekwerk, maar niets is minder waar. Een trap kan al binnen een dag gerenoveerd zijn en er komen geen breekwerkzaamheden bij kijken. Zeker het overwegen waard dus!

Wat is traprenovatie precies?
Je trap heeft dagelijks best wat te verduren. Niet zo gek dus, dat je er graag voor zorgt dat je trap tegen een stootje kan. En daar helpen wij je graag bij! Hoe we dat doen? We zorgen ervoor dat jouw bestaande trap voorzien wordt van een nieuwe laag. De treden, stootborden en trapwangen worden onder handen genomen en de overzettreden worden ter plaatse op maat gemaakt en gemonteerd. De toplaag van de laminaattreden worden gemaakt van speciaal kunststof dat extra slijtvast is. Optioneel plaatsen we LED-verlichting (lampen of strips) op de trap voor een extra luxe uitstraling. Ook kunnen we de treden voorzien van een antislip laag. Wel zo veilig!

Geschikt voor elke trap
Het maakt niets uit of je trap open of dicht is, van hout of beton, recht of met een draai. Traprenovatie is geschikt voor welk type trap dan ook. Afhankelijk van je trap is de traprenovatie binnen 1 dag of 2 dagen al gereed en heb jij er weer jarenlang plezier van. Een traprenovatie wordt al uitgevoerd vanaf €2.290,- inclusief laminaat en montage. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal treden en de vorm van je trap.

Sta jij te trappelen om jouw trap eens grondig aan te pakken? Lees meer over onze traprenovatie, kies jouw favoriete kleur laminaat en laat een prijsberekening maken voor jouw specifieke situatie. Twijfels? Neem dan gerust contact op, onze vakmensen voorzien je graag van advies! 

Talloze mogelijkheden

met de traprenovatie van Tapijtcentrum

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1592 mensen gingen jou voor!