Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 29 februari 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Perfecte balans tussen licht en donker met Plissés en Duettes

Terug naar overzicht
Plissé en duette® shades

Aan het oriënteren welke raambekleding bij jouw interieur past? Last van keuzestress? Dan ben je ondertussen misschien wel bekend met het fenomeen keuzestress.

Mocht je door alle mogelijkheden het bos niet meer zien, laat ons je dan helpen met een suggestie: Plissé en Duette® Shades. Uitermate geschikt als jij graag kiest voor iets anders dan anderen en niet bang bent om je interieur een speelse twist te geven.

Wat is het verschil tussen Plissé en Duette® Shades?

Plissé en Duette® gordijnen worden vaak in één adem genoemd. Beide producten hebben op het eerste oog dan ook veel van elkaar weg. Ze zijn te herkennen aan de smalle plooien, waarbij het lijnenspel wat hierdoor ontstaat voor een bijzondere look zorgt.

Het verschil zit hem in het materiaal: een plissé bestaat uit een enkele stofstrook. De Duette® Shades worden gekenmerkt door twee stofstroken met honingraatstructuur waar het koord vaak tussendoor loopt.

Voordelen van Plissé en Duette® gordijnen

De voordelen van Plissé en Duette® Shades liegen er niet om. Ze zijn geschikt voor zo’n beetje elk type raam. Kiep-, kantel- of dakramen? Serres of ronde ramen? Geen enkel probleem voor deze twee soorten zonwering. Bovendien zijn ze gemaakt van isolerend materiaal, wat weer scheelt in de stookkosten voor je huis. Win-win!

Plissé- en Duette® gordijnen zijn goed te matchen met verschillende woonstijlen, o.a. vanwege de ruime keuze in kleuren, montagevormen en bediening. Dat wordt pronken met deze bijzondere raamdecoratie!

Bedieningsmogelijkheden van Plissé en Duette® Shades

Omdat je graag zelf bepaalt hoeveel licht je binnenlaat in huis, is het wenselijk dat je de zonwering hierop kunt aanpassen. Zowel Plissé als Duette® Shades beschikken over verschillende bedieningsmogelijkheden, zodat jij op elk moment van de dag invloed hebt op de lichtinval én het zicht naar buiten toe.
Kies je voor Plissé of Duette® gordijnen van Tapijtcentrum Nederland, dan heb je keuze uit de volgende functionaliteiten:

Kindvriendelijke Smartcord®
Een kindvriendelijk systeem dat is uitgerust met een oprolbaar koord dat op een door jou gewenste lengte wordt geïnstalleerd. Hierdoor is het koord op veilige hoogte van de grond en kun jij de zonwering eenvoudig omhoog en omlaag brengen als dat nodig is.

Flexibele top-down & bottom-up
Met dit type bediening open je de gordijnen vanaf de bovenzijde óf onderzijde van het raam. Ook kun je ervoor kiezen ze op een gewenst punt in het midden vast te zetten. Zo creëer je zelf de perfecte balans tussen licht en donker én geef je de woonruimte een speelse uitstraling.

Koordloze LiteRise®
Wil je liever helemaal geen gedoe met koorden? Kies dan voor het volledig koordloze LiteRise® systeem, waarbij je de zonwering met één simpele handbeweging omhoog of omlaag beweegt.

Laat je inspireren bij Tapijtcentrum Nederland

Twijfel je welk type zonwering het beste past bij jouw persoonlijke woonwensen? Wij hebben ruime ervaring op het gebied van zonwering en voorzien je graag van passend advies. Kom gerust eens op bezoek in een van onze winkels voor een flinke dosis wooninspiratie!

Creëer de perfecte balans

met Plissé en Duette® Shades

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1575 mensen gingen jou voor!