Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 Juli 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Rolgordijnen: de meest allround raamdecoratie

Terug naar overzicht
Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn van alle soorten raamdecoratie misschien wel het meest allround inzetbaar. Zo passen ze op allerlei afwijkende raamvormen en groottes, zijn ze betaalbaar én in uiteenlopende populaire kleuren verkrijgbaar. Ook bij Tapijtcentrum Nederland!

En dit zijn slechts een paar voordelen van het multifunctionele rolgordijn, want multifunctioneel is ‘ie zeker. Van het toilet tot de badkamer en van de keuken tot de woonkamer: er is geen woonruimte waar deze rollende gordijnen niet tot hun recht komen. Dat is maar goed ook, omdat je in elke woonruimte andere eisen of wensen hebt. Denk aan de mate van privacy of lichtinval. In de woonkamer wil je misschien wat meer privacy met een anti-inkijk exemplaar. De hele buurt hoeft uiteraard niet mee te genieten als je ’s avonds op de bank ligt.. 

Perfecte dakraamdecoratie zonder boren
Beschik je over een kiep-, kantel-, Velux- of Fakro dakraam? Ook dan vind je een perfecte match in één van onze rolgordijnen. Deze zijn namelijk erg geschikt voor dit soort ramen. Door speciale steunen aan de zijkant van het product, hoeft er bovendien niet geboord of geschroefd te worden in de kozijnen. Dat scheelt vanzelfsprekend een hoop werk én onnodige schade aan het kozijn.
 

Gemak dient de mens
Waar of niet? Daar mag je zelf over beslissen. Als het op rolgordijnen aankomt, die je over het algemeen dagelijks opent en sluit, kan het best wel een vervelende taak zijn. Om het je wat makkelijker te maken kunnen we nieuwe rolgordijnen voorzien van een mechanisch systeem met accumotoren. Door middel van dit systeem kun je de rolgordijnen openen en sluiten met een app, welke geschikt is voor zowel het iOS als Android besturingssysteem op mobiele telefoons én tablets.

 

De rolgordijnen van Tapijtcentrum zijn:

  • Leverbaar in allerlei kleuren én bijpassende steunen, matchend bij het doek.
  • Indien gewenst voorzien van een cassette om de rolbuis, zodat het doek beter beschermd wordt tegen vuil.
  • Verkrijgbaar met verschillende soorten onderlatten, van een strakke RVS afwerking tot een afwerking in de kleur van het doek zelf.
  • In diverse stoffen verkrijgbaar, welke eventueel voorzien zijn van een warmtewerende coating. Deze reflecteert de warmte van de zon. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een gekleurde voorkant en gemetalliseerde of witte (warmtewerende) laag aan de achterzijde.

 

Ben je benieuwd naar het brede assortiment rolgordijnen of duo-rolgordijnen van Tapijtcentrum en de mogelijkheden voor jouw woonruimtes of een specifiek raam? Breng dan een bezoek aan één van onze winkels voor een passend en deskundig advies.

Rolgordijnen:

de meest allround raamdecoratie

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

4 mensen gingen jou voor!