Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 april 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Sfeer, comfort én warme voeten met tapijt Sublime

Terug naar overzicht
Tapijt

Tapijt heeft alles in zich om deze uitstraling waar te maken.

Het is de perfecte vloer om heerlijk met je blote voeten overheen te lopen. En dankzij onze ruime keuze in materialen en kleuren geef je jouw kamer de sfeer mee die bij jou past!

De voordelen van tapijt
Er komt vast en zeker een moment dat je voor de keuze staat: hoe gaan we de vloer van onze woning bekleden? Wordt het laminaat, pvc, of neig je toch meer naar tapijt? Heel begrijpelijk, want tapijt is een duurzame en sfeervolle keuze! In gehorige huizen kan tapijt ook een oplossing zijn, omdat het geluiddempend werkt. Fijn voor jou, fijn voor de (onder)buren. Daarnaast is er een ruime keuze aan soorten en kleuren tapijt, zodat het altijd past bij jouw woonstijl en de rest van je interieur. En last but not least: tapijt straalt warmte, comfort en sfeer uit. En dat is wat we allemaal willen als het om ons huis gaat, toch?

Superzacht tapijt ‘Sublime’
Als je eenmaal hebt besloten dat tapijt jouw nieuwe vloerbekleding gaat worden begint het pas echt. Textuur, kleur, dikte; allemaal keuzes die jouw tapijt écht eigen maken. Bij Tapijtcentrum verkopen we het superzachte tapijt ‘Sublime’, wat met 12 neutrale kleuren een perfecte basis is voor je woonruimte. Als je het tapijt voelt, ervaar je een poederachtige aanraking die geïnspireerd is op de wereld van cosmetica. Dit is eveneens terug te zien in het kleurenpalet. 

Het poolmateriaal is vervaardigd van 100% gerecycled Solution Dyed Econyl garen. Klinkt ingewikkeld, maar dit betekent simpelweg dat het een duurzaam tapijt is, dat ook nog eens heel eenvoudig te onderhouden én te reinigen is. 

Laat je nieuwe tapijt leggen door echte vakmensen
Kies je bij Tapijtcentrum voor een nieuw tapijt? Dan kies je ook voor de allerbeste service en montage. Onze vakmensen zorgen ervoor dat het tapijt perfect gelegd wordt en vertrekken pas als jij 100% tevreden bent. Ben jij klaar voor warme voeten op een superzachte ondergrond? Kom dan gerust eens langs bij Tapijtcentrum om het Sublime tapijt zelf te bekijken en te voelen. Of natuurlijk één van onze honderden andere tapijten! 

Een tapijt voor elk interieur!

De 12 neutrale kleuren vormen een perfecte basis voor je woonruimte.

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1575 mensen gingen jou voor!