Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 juni 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Sfeervol en interieurproof staaltje raamdecoratie

Terug naar overzicht
Houten jaloezieën

Kunnen de ramen in je woonkamer wel wat extra sfeer gebruiken? Dan zijn horizontale, houten jaloezieën precies hetgeen wat je nodig hebt. Naast dat deze tijdloos zijn, zorgen ze voor een knusse uitstraling én een verbetering van de algehele akoestiek. En laten we niet vergeten dat ze bovenal een absolute lust voor het oog zijn.

Het aanbod jaloezieën waaruit je bij Tapijtcentrum kunt kiezen is breed, maar wellicht heb je na enige oriëntatie al een idee waarnaar je op zoek bent. Mocht je toch twijfelen, dan staan onze specialisten natuurlijk altijd klaar voor een deskundig advies over de best passende zonwering in jouw huis of specifieke woonruimte. Laten we dat even voorop stellen.


 

Ultiem gevoel van gezelligheid

Als we denken aan gezelligheid, dan denken we uiteraard niet als eerste aan raamdecoratie. Maar als het aankomt op het type raamdecoratie, dan eindigen jaloezieën toch hoog op het lijstje. Dan doelen we met name op de houten variant, want natuurlijke materialen brengen instant sfeer.

Ons assortiment houten jaloezieën bestaat uit meer dan honderd kleuren, variërend van lichte en matte tinten tot moderne, donkere tinten. Bij de afwerking wordt daarnaast gelet op de kleur van de koof, welke dezelfde kleur krijgt als de rest van de jaloezieën. Tot slot is het ook mogelijk om te kiezen voor een exclusieve shutterlook óf een in-de-dag montage voor een extra strakke afwerking.


Raamdecoratie op maat gemaakt

Doordat onze jaloezieën volledig op maat worden gemaakt, heb je allerlei maatwerk opties. Denk bijvoorbeeld aan elektrische bedieningsmogelijkheden, een retro open óf juist gesloten (stalen) bovenbak, zijgeleiding, gekleurde ladderbanden én vanzelfsprekend verschillende lamelbreedtes.

Wil je meer weten over de jaloezieën van Tapijtcentrum én welke samenstelling van materialen en kleuren jouw woning voorzien van de nodige sfeer? Kom dan langs in één van onze winkels óf maak een afspraak voor vrijblijvend en gratis woonadvies.

Op zoek zonwering?

Houten jaloezieën geven warmte en sfeer!

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

4 mensen gingen jou voor!