Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 april 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Sisal en wol tapijten: natuurlijke sfeermakers voor je interieur

Terug naar overzicht

Het is één van de interieurtrends van 2022: natuurlijke sfeermakers. Sisal, wol, zeegras, bamboe, webbing… Allemaal zijn het prachtige materialen die voor een knus en luxe gevoel zorgen. Bij Tapijtcentrum Nederland kunnen we maar geen genoeg krijgen van sisal en wollen tapijten. We vertellen je graag waarom we gek zijn op deze natuurproducten.

Ontdek de voordelen van een wollen tapijt


Velen zijn bekend met het feit dat wol lekker warm en zacht aanvoelt. Maar onze wollen tapijten hebben veel meer te bieden. Wol werkt luchtzuiverend en is daardoor in staat om schadelijke gassen te zuiveren.

Goedkope wollen vloerbedekking ziet er na een tijdje platgelopen uit. Dit is niet het geval bij onze wollen tapijten die veerkrachtig zijn. Bovendien is het materiaal brandwerend en vuilafstotend.

De pluspunten van sisal tapijt


Waar moeten we beginnen? Want ook sisal beschikt over unieke eigenschappen waar je van versteld zal staan. Er zijn diverse manieren waarop sisal vloerkleden geweven worden. Omdat je ook kunt kiezen uit verschillende kleuren beschikken we over een ruim aanbod.

Het materiaal sisal trekt geen stof aan, waardoor het een goede keuze is voor mensen met astma of andere allergieën. Daarbij komt kijken dat het geluiddempend werkt, wat altijd mooi meegenomen is.

Geniet van je kwalitatieve sisal of wollen tapijt


Met onze natuurlijk sfeermakers ben je ervan verzekerd dat je een kwalitatief product in huis haalt. Sisal is gemaakt van vezels die afkomstig zijn van de Agave plant. De tropische vezels zijn robuust, waardoor het slijtvast is. Onze wollen tapijten worden gemaakt van scheerwol, geschoren van gezonde levende schapen.

Wist je trouwens dat zowel wol als sisal biologisch afbreekbaar is? Door een natuurlijk vloerkleed aan te schaffen maak je dus ook een milieubewuste keuze.

Ga jij ook voor duurzame vloerbekleding?


Ben jij ook verliefd geworden op de uitstraling van onze natuurproducten? Wacht dan niet langer en bekijk ons volledige assortiment. Dit kan online of in één van onze 21 woonwinkels. We helpen je op beide plekken verder.

Wist je dat...

Je ons wol en sisal tapijt ook kunt kopen als vloerkleed op maat (tot 4 meter breed)?

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

3 mensen gingen jou voor!