Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 maart 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Stijlvol gemak met Europium Revo-Click Flex PVC vloeren

Terug naar overzicht
Flex pvc

Is het tijd voor een nieuwe vloer, maar ben je er nog niet helemaal uit welk materiaal het beste bij jouw persoonlijke woonwensen past?

Begrijpelijk, want de keuze is enorm. Als je op zoek bent naar een vloer met de uitstraling van hout, maar het gebruiksgemak van kunststof, zit je met een PVC vloer altijd goed. En kies je voor Europium Revo-Click Flex PVC? Dan kies je ook voor probleemloze montage! 

Revo-Click Flex PVC: zorgeloze installatie van de nieuwe vloer
Het uitzoeken van een nieuwe vloer is één ding, maar het installeren van de vloer vergt vaak enige handigheid en een dosis geduld. Niet voor iedereen weggelegd dus. Maar daar is nu een oplossing voor! Revo-Click Flex PVC laat zich namelijk eenvoudig monteren. Het is een PVC vloer, maar dan nét iets anders. Met een uniek 360° klikprofiel aan 4 zijdes van het materiaal laat je deze vloer in een handomdraai in alle gewenste richtingen leggen. In tegenstelling tot veel andere vloeren is Revo-Click Flex PVC meerdere keren te monteren en demonteren. Wil je een ander profiel of ga je verhuizen? Dan haal je de vloer gemakkelijk weer uit elkaar. En dát scheelt heel wat kosten.

Voordelen van Flex PVC
Naast het eenvoudige kliksysteem zijn er meer redenen om te kiezen voor een PVC vloer van Tapijtcentrum Nederland. Denk bijvoorbeeld aan:

• Zeer sterk materiaal, dus geschikt voor intensief gebruik;
• Stevige slijtlaag, waardoor een PVC-vloer jarenlang meegaat en nauwelijks slijtage vertoont;
• Onderhoudsvriendelijk materiaal wat gemakkelijk schoon te maken is met een stofzuiger of dweil (vloer is waterbestendig);
• Geschikt voor vloerverwarming, want PVC vloeren geleiden warmte optimaal;
• Geluiddempend;
• Bij Tapijtcentrum Nederland verkrijgbaar in tientallen verschillende kleurtinten en dessins, zoals Dark Oak of Misty Grey. Zo is er altijd een vloer die bij jouw interieur en wensen past;
• Je kiest zelf in welk patroon je de vloer laat leggen dankzij het 360° klikprofiel;
• Je ontvangt 100% servicegarantie door Tapijtcentrum Nederland en 0% risico.

De vakbekwame montageservice van Tapijtcentrum Nederland
Bij aanschaf van een nieuwe vloer is het belangrijk te weten wat de oppervlakte van de ruimte is. Daarom komen onze vakmannen de ruimte gratis inmeten. Op basis hiervan kunnen we je een goede indicatie geven van de kosten en ontvang je van ons een definitieve prijs. Zo ben je verzekerd van een perfect eindresultaat en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan!

Na aankoop van de nieuwe vloer plannen we een afspraak in wanneer het jou uitkomt en zorgen onze monteurs ervoor dat je nieuwe vloer vakkundig wordt gemonteerd

Bij Tapijtcentrum Nederland koop je dus niet alleen een nieuwe vloer, maar zorgen wij voor totale ontzorging: van inmeten tot montage. Kom eens langs in één van onze winkels voor een persoonlijk interieuradvies op maat of bekijk onze montagefolder voor meer informatie.

Bekijk alle Revo-Click Flex PVC vloeren van Tapijtcentrum Nederland online. 

Je kiest zelf je patroon!

Dankzij het 360° klikprofiel, zijn er talloze mogelijkheden.

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

7 mensen gingen jou voor!