Tapijtcentrum op de vt wonen en design beurs 2018

Terug naar overzicht
Interieur

Ieder jaar vindt in oktober de vt wonen en design beurs plaats in de RAI Amsterdam.

En zoals er voor alles een eerste keer is, was dat dit jaar het geval voor Tapijtcentrum: een deel van onze collectie was namelijk te bewonderen op de drukbezochte beurs!

Standinrichting voor Meubeltrack

In samenwerking met Meubeltrack, een online platform waar je jezelf tegoed doet aan een flinke dosis wooninspiratie, verschenen we ten tonele. Meubeltrack wilde meer offline aandacht genereren en dat doe je natuurlijk door een aantrekkelijke stand te presenteren aan de voorbijgangers. En daar konden wij zeker bij helpen! Zo legden onze vakmensen de standvloer, hingen we sfeervolle raamdecoratie op en creëerden we een knusse zithoek, die uiteindelijk dé eyecatcher van de stand bleek te worden.

Videocontent en ervaringen van de consument
Wat hebben de 6 dagen in de RAI ons gebracht? Tijdens de beurs hebben we een aantal video’s geschoten over de aanloop naar de beurs én natuurlijk de ervaringen op de beurs zelf. Ook hebben we veel consumenten kunnen spreken en hen gevraagd hoe zij op zoek gaan naar nieuwe vloeren of raambekleding. Waardevolle informatie en een nieuwe, frisse blik voor ons dus!

Benieuwd naar de video’s? Bekijk hier de 3 korte afleveringen! 

 

Jouw Flex PVC vloer

De uitstraling van hout maar het gebruiksgemak van kunststof

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1612 mensen gingen jouw voor!

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2019 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: twee ons communicatie    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.