Technisch hoogstandje: register embossing voor echte houtlook

Terug naar overzicht
Flex pvc en laminaat

Een vloer die indruk maakt. Die er natuurlijk uitziet en warmte uitstraalt, zonder dat we er de hoofdprijs voor betalen. Dat willen we allemaal wel, toch?

Bij Tapijtcentrum Nederland vind je zowel PVC- als laminaatvloeren die nauwelijks van hout te onderscheiden zijn. Hoe dat kan? Dankzij de bijzondere bewerking van het materiaal, genaamd register embossing.

Register em-wat?
Register embossing is een techniek waarmee de toplaag van laminaat of PVC behandeld wordt. Zo krijgt het materiaal een levendige look & feel. Létterlijk, want de structuur die aan de vloer wordt meegegeven is echt voelbaar. Net zoals bij een houten vloer, zijn de stroken en knoesten die zichtbaar zijn in het materiaal ook voelbaar aanwezig. Dit zorgt voor de meest realistische uitstraling die er is en maakt dat je PVC- of laminaatvloer aandoet als een echte houten vloer.

Kies voor kwaliteit
Klinkt een vloer met register embossing als jouw interieurdroom? Laat je dan inspireren door de mogelijkheden bij Tapijtcentrum Nederland! Kies bijvoorbeeld voor laminaatvloer Venrode. Dit sterke laminaat heeft een fraaie groef en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ga je liever voor PVC? Dan is de Flex PVC vloer Californium een echte topper, die recht uit de houtzagerij lijkt te komen. Zo geniet jij van de gemakken van een kwalitatieve PVC- of laminaatvloer, terwijl je interieur een natuurlijke boost krijgt. Win-win, dachten wij zo!

Laat je inspireren bij Tapijtcentrum Nederland
Meer weten over de harde vloeren binnen ons assortiment? Kom dan gerust eens langs in één van onze winkels, waar we je graag van advies voorzien. Heb je jouw perfecte vloer gevonden? Dan maken wij samen met jou een passend voorstel dat past bij je woonwensen. Helemaal gratis en vrijblijvend. 

Voelbare structuur!

Nauwelijks van echt hout te onderscheiden!

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

9 mensen gingen jou voor!

Dé formule van Tapijtcentrum