Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 maart 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Transparante dessins in je gordijn: dit zijn onze Ausbrenners

Terug naar overzicht
In-betweens

Wat vaak begint met een simpel ‘ik wil nieuwe gordijnen!’, kan ineens eindigen met lastige hersenkrakers zoals ‘welke kleur?’, ‘welke stof?’ en ‘welke mate van verduistering?’.

Nee, een perfect gordijn is niet zomaar uitgezocht. Gelukkig is er voor elke woonstijl een geschikt gordijn te vinden, óók als je graag voor minder standaard gordijnen gaat. Met een gezellig dessin bijvoorbeeld. Houd jij van een bijzondere twist? Dan zijn onze Ausbrenner gordijnen iets voor jou!

De verrassende, opengewerkte Ausbrenner stof


Maar wat is Ausbrenner nou eigenlijk? Ausbrenner is een soepel vallend materiaal dat deels doorzichtig is gemaakt door een chemische behandeling. Afhankelijk van de print of het motief ontstaat hierdoor een speels of juist chique effect.

Creëer een unieke sfeer met Ausbrenner gordijnen


Met gordijnen en in-betweens kun je eindeloos combineren om jouw gewenste sfeer te creëren. De collectie Ausbrenner-gordijnen bestaat uit in-betweens met verschillende dessins. Deze semi-transparante stoffen voorzien we op innovatieve wijze van prachtige, moderne patronen, waardoor lichtinval een hele nieuwe dimensie krijgt.

Tip: combineer een Ausbrenner ook eens met uni-overgordijnen (gordijnen in een effen kleur), waardoor je extra body creëert voor het raam.

Kies een gordijn met dessin dat bij jouw interieur past


Klaar voor een uitgesproken gordijnen in je interieur? Wat dacht je van cirkels of abstracte lijnen met onverwachte details: de keuze is enorm als het gaat om Ausbrenners bij Tapijtcentrum.

Laat je inspireren in één van onze woonwinkels en kom zelf de verrassende stoffen bekijken en voelen. Alles voor een uniek en persoonlijk thuis.

Ausbrenner!

Lichtinval krijgt een hele nieuwe dimensie.

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1592 mensen gingen jou voor!