Transparante dessins in je gordijn: dit zijn onze Ausbrenners

Terug naar overzicht
In-betweens

Wat vaak begint met een simpel ‘ik wil nieuwe gordijnen!’, kan ineens eindigen met lastige hersenkrakers zoals ‘welke kleur?’, ‘welke stof?’ en ‘welke mate van verduistering?’.

Nee, een perfect gordijn is niet zomaar uitgezocht. Gelukkig is er voor elke woonstijl een geschikt gordijn te vinden, óók als je graag voor minder standaard gordijnen gaat. Met een gezellig dessin bijvoorbeeld. Hou jij wel van een bijzondere twist? Dan zijn onze ‘Ausbrenner’ gordijnen iets voor jou!

Klik hier en ontvang een gratis gordijnrails (tot 4m.)* bij aankoop van een in-between!

Opengewerkte stof
Met gordijnen en in-betweens blijf je eindeloos combineren om jouw gewenste sfeer te creëren. De collectie gordijnen die we Ausbrenner noemen bestaat uit in-betweens met verschillende dessins. Deze semi-transparante stoffen voorzien we op innovatieve wijze van prachtige, moderne patronen, waardoor lichtinval een hele nieuwe dimensie krijgt. Tip van de dag: combineer deze Ausbrenners ook eens met uni overgordijnen, waardoor je extra body creëert voor je raam! 

Kies het dessin dat bij jouw interieur past
Klaar voor een uitgesproken gordijnen in je interieur? Van cirkels tot abstracte lijnen en florale dessins met onverwachte details: de keuze is enorm als het gaat om Ausbrenners bij Tapijtcentrum Nederland. Laat je inspireren in één van onze winkels en kom zelf de verrassende stoffen bekijken en voelen. Voor een uniek en persoonlijk thuis. 

Ausbrenner!

Lichtinval krijgt een hele nieuwe dimensie.

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1592 mensen gingen jou voor!

Dé formule van Tapijtcentrum