Trends van het moment: mix en match

Terug naar overzicht
Interieur

Het is oktober en dat is natuurlijk dé woonmaand van het jaar. We gaan weer van buiten naar binnen, waar we het graag behaaglijk en knus maken.

Begint het bij jou ook te kriebelen om je interieur aan te pakken? Lees je dan eerst even goed in als het gaat om de trends van dit moment, zodat jouw najaarsinterieur weer helemaal bij de tijd is!

Mixen en matchen
Of je nu van plan bent om rigoureuze aanpassingen te doen, of juist met kleine toevoegingen een nieuwe vibe aan je interieur te geven, alles draait dit najaar om het vinden van de juiste combinaties. Sla dus aan het mixen en matchen met kleuren en materialen. Een ding is zeker: een kleurrijke, maar warme basis is dé najaarstrend van dit jaar.

Minty turquiose of toch Yellow blush?

Kleur in huis halen is spannend! Je wilt niet te snel uitgekeken raken op de gekozen kleur, dus laat je eerste keuze even goed bezinken. Denk je na een paar dagen nog steeds: “Ja, dit wordt ‘m!”, dan is het tijd om aan de slag te gaan. Kies bijvoorbeeld voor warme geeltonen of de rust van mint en turquoise. Wil je niet meteen een complete muur voorzien van een lik verf? Hoeft ook niet! In-betweens of vloerkleden in een specifieke tint kunnen ook al een heel kleurrijk effect hebben op de ruimte.

Stylen met woonaccessoires
Ben je tevreden over de basis? Stijl het geheel dan af met knusse woonaccessoires. Denk aan houten bijzettafeltjes, lekker warme plaids en natuurlijk kaarsen, véél kaarsen! Meer inspiratie opdoen? Check dan onze interieurblogs of kom gezellig langs in één van onze winkels.

Kleur in huis spannend? Jazeker!

Durf te combineren met onze trendy collectie

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1558 mensen gingen jou voor!

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2020 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: Tandem    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.