Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 juni 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Van 20 rollen tapijt … naar alles in huis

Terug naar overzicht
Geschiedenis

Grote successen beginnen klein. Zo ook 50 jaar geleden in het Brabantse Berghem, de woon-plaats van Jan van Deutekom. In 1969 krijgt zijn ondernemersgeest alle ruimte als hij een prachtige partij tapijt aangeboden krijgt. Twintig stuks om precies te zijn.

Jan weet de rollen snel te verhandelen. Zijn ambitie wordt geprikkeld en de gedachten dwalen af richting een eigen tapijtwinkel. Gesteund door zijn kinderen verwezenlijkt hij deze droom aan de Sacramentsweg in Uden. Hier starten ze in 1970 hun familiebedrijf in een bescheiden winkel van zo’n 300 m2. Tapijtcentrum Nederland is de naam. Ingericht met stellages om de grote tapijtrollen te showen. Een bijzonderheid in die tijd.  


Jan van Deutekom en zijn vrouw en kinderen verwelkomen hun klanten bevlogen, sociaal en gastvrij onder het genot van een kopje koffie. De toon van het thuisgevoel en service is gezet. Tapijtcentrum Nederland staat vanaf dag één voor ambachtelijke kwaliteit, vakmanschap en service. Aangevuld met oprechte aandacht voor de bezoekers. Als Jan van Deutekom onverwacht overlijdt, wordt zijn ambitie en gedachtegoed voortgezet door vrouw, kinderen en personeel.

De naam van Tapijtcentrum wordt meer en meer bekend in de regio. In de jaren ’70 en ’80 gaat het snel bergopwaarts. Het tapijtzaakje van toen groeit uit tot tientallen volwassen winkels. De collectie tapijt wordt aangevuld met harde vloeren, gordijnen en zelfs meubelen. Ook het aantal medewerkers groeit stevig door. Met maar liefst honderden medewerkers in dienst gaat Tapijtcentrum Nederland de 21e eeuw in. 


 

Met de succesformule ‘Goed en niet duur’ groeit Tapijtcentrum met Eurogordijn in korte tijd uit tot één van de grotere gordijnzaken van Nederland met een schitterende collectie gordijnen, vitrage en zonwering. Een productlijn die vandaag de dag bij talloze huizen zorgt voor een warm en stijlvol thuisgevoel.

Generaties groeiden op met Tapijtcentrum Nederland. Ook nieuwe generaties komen voor het rijke aanbod dat ooit begon op 300 m2. Terwijl de collectie gigantisch is gegroeid, hebben het thuisgevoel en de service niets aan kracht verloren. Het is inmiddels verpakt in een sterke formule die garant staat voor een perfect eindresultaat. Tapijtcentrum Nederland, Alles voor vloeren en ramen.

Na 50 jaar zijn wij uitgegroeid

tot 21 woonwinkels in Zuid-Nederland

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

4 mensen gingen jou voor!