Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 april 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Vinyl: de beste vloer voor de keuken!

Terug naar overzicht

Ideaal voor in de keuken: een vinylvloer. Vinyl wordt in de volksmond vaak keukenzeil genoemd. Bij Tapijtcentrum Nederland zijn we erg enthousiast over dit type vloer. We vertellen je graag waarom een vinylvloer een ideaal zeil voor in de keuken is en waarom het óók voor jou een goede keuze kan zijn.

Ontdek de voordelen van een vinylvloer


Je staat vaker in de keuken dan je misschien zou denken, daarom is het fijn als de vloer in de keuken schoon is en er schoon uitziet. De bovenste kunststoflaag van een vinylvloer is erg strak, hierdoor heeft vuil geen kans om zich ergens tussen te nestelen.

De vloer van vinyl voelt ook erg warm en zacht aan, vooral wanneer er ook gebruik gemaakt wordt van vloerverwarming. Daarnaast is dit type vinyl vloer voor in de keuken een heel stuk gemakkelijker om te leggen dan een laminaatvloer.

De pluspunten van keukenvinyl


Van alle woonruimtes is de keuken degene waar misschien wel het meest geknoeid wordt. Vinylvloeren zijn eenvoudig schoon te maken én houden, zo kun jij je focussen op het koken van een lekkere maaltijd in plaats van steeds bezig te zijn met het schoonmaken van de keukenvloer!

In tegenstelling tot laminaat is een vinylvloer goed bestand tegen vocht, handig voor wanneer de kraan net te hard staat. Daarnaast zijn strepen die van de schoenzool afkomen makkelijk te verwijderen en is één keer in de week stofzuigen vaak al meer dan genoeg.

Verschillende soorten vinylvloeren voor in de keuken


Vinyl is beschikbaar in vele soorten en designs. Je kan ervoor kiezen om dit type zeilvloer te laten lijken op bijvoorbeeld hout, tegels of natuursteen. Wanneer je wel het uiterlijk, maar niet de nadelen wil van een tegelvloer of een houten vloer, dan is vinyl voor jou de perfecte oplossing.

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een visgraatmotief of marmer uiterlijk te kiezen. Zo geef je jouw nieuwe keukenzeil een uitstraling waar iedereen in huis vrolijk van wordt.

Ga jij ook voor een vinylvloer?


Ben jij ook overtuigd van de voordelen van vinyl in de keuken? Bekijk dan ons complete aanbod keukenvinyl. Dit kan online of in één van onze 21 woonwoonwinkels. We helpen je op beide plekken graag verder. Ook leuk, bij aankoop van een vloer komen onze vakmensen deze vaak gratis leggen!

Lees voor meer informatie over onze montagevoorwaarden onze algemene actievoorwaarden.

Keukenvloer gezocht?

Met vinyl kun je echt alle kanten op!

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

6 mensen gingen jou voor!