Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Vinyl vloeren met houtlook: natuurlijk en stijlvol

Terug naar overzicht

Een vinyl vloer is één van de meest eenvoudige vloerbedekkingen als het aankomt op onderhoud. Ideaal! Tegenwoordig zijn dit soort vloeren zelfs verkrijgbaar met echte houtlook. Zo zorg je voor een prachtige natuurlijke uitstraling met de voordelen die het te bieden heeft. Wat deze voordelen precies zijn en welke vinyl vloeren het populairst zijn? Dát ontdek je in dit blog!

Wat is vinyl en waarom is dit een goede keuze?


Vinyl is een sterk type kunststof. Dit soort vloerbedekking is daarom ontzettend eenvoudig in onderhoud én je hebt de keuze uit veel kleuren, dessins en afwerkingen. Er zit gegarandeerd een passende optie bij voor jou! Daarbij is het ook zo dat ondanks vinyl zacht aanvoelt het dus eigenlijk heel sterk is. Je kunt het makkelijk combineren met vloerverwarming én het materiaal is waterbestendig. Handig! Een vinyl vloer met houtlook is dus een enorm goede keuze, omdat je zo de voordelen hebt van vinyl maar de looks van hout.

Visgraat vinyl vloer met houtlook: alles in één


Een vinyl vloer is dus een goede keuze. Maar een visgraat vinyl vloer met houtlook is een nog betere keuze! Deze Hulton Ardeche vloerbedekking heeft een prachtig visgraat dessin en is eenvoudig te combineren met diverse interieurs.

Een uniek staaltje vloer: Frost Driftwood


Deze Frost Driftwood vloer heeft een rustieke uitstraling en zorgt daarmee gegarandeerd voor karakter in het interieur. De naam zegt het namelijk al: deze vloer lijkt op drijfhout! Dat kom je niet snel tegen in een interieur. Met deze vloer zorg je dus voor een echte unieke look.

Een voelbare nerf voor de échte houten look en feel


Ons Vinyl Napels heeft een echte houtlook met 14 cm brede planken en een goed voelbare nerf. Wedden dat jouw bezoek denkt dat je een echte houten vloer hebt liggen? Deze vloer is bovendien beschikbaar in unieke kleuren zoals industrieel lava of landelijk naturel. Gaaf! Daarnaast is de vloer voorzien van een antisliplaag en contactgeluidsisolatie.

Op je gemak een nieuwe vloer uitkiezen? Kom dan op bezoek in één van onze 21 winkels om de collectie zelf te bewonderen. Onze stylisten staan voor je klaar om samen met jou de perfecte vloer te kiezen! Wist je trouwens dat een vinyl vloer van Tapijtcentrum Nederland gratis wordt gelegd door onze deskundige vakmannen? Wacht dus niet langer en ga voor een onderhoudsarme vloer mét houtlook voor de ultieme sfeer in huis. Ontdek snel het volledige aanbod vinyl met houtstructuur en kies jouw favoriet!

Liefde voor de houtlook

Een vinyl vloer met karakter!

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1 mensen gingen jou voor!