Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 april 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Vouwgordijnen in een industriële interieurstijl

Terug naar overzicht

Vouwgordijnen geven je interieur een luxueuze uitstraling. Zo ook in de industriële interieurstijl die tegenwoordig helemaal in is. Je ziet deze stijl steeds meer terugkomen en wij houden er van! Met onze uiteenlopende collectie vouwgordijnen vind jij altijd de perfecte variant. Hoe je het juiste vouwgordijn voor een industrieel interieur kiest? Dat lees je hier!

Een industrieel interieur valt of staat met het gebruik van de juiste materialen en kleuren. Dat geldt natuurlijk ook bij het kiezen van de juiste vouwgordijnen. Nu zit je bij ons zeker aan het juiste adres voor de perfecte industriële raamdecoratie, omdat we - naast onze honderden stoffen voor vouwgordijnen - ook van alle geschikte gordijnstoffen een vouwgordijn kunnen maken. We kunnen je dus garanderen dat er een perfecte stof bij zit voor jou!

De industriële interieurstijl versterken


Wil je de industriële look in het interieur versterken? Kies dan een donkere kleur. Zoals zwarte vouwgordijnen of donkergrijze. Dit geeft de ruimte dan een extra stoere uitstraling en matcht mooi met materialen als beton, staal en hout die je vaak in industriële inrichtingen terugvindt.

Tegenpolen vullen elkaar aan


Of ga voor een contrasterende stijl! Een industrieel interieur is erg stoer, maar we hebben allemaal zo nu en dan behoefte aan gezelligheid, warmte en een knus gevoel. Dat creëer je door te kiezen voor bijvoorbeeld linnen vouwgordijnen of witte vouwgordijnen. Linnen of een witte tint is vaak lichtdoorlatend en dat zorgt voor een mooie lichtinval in de ruimte. Kortom, voor de gezelligheid die soms ontbreekt in het ietwat kille karakter van een industriële stijl.

Bepaal de vouwwijze


De vouwwijze van de gordijnen kun je helemaal zelf bepalen. Deze kun je bijvoorbeeld onregelmatig laten lopen. Dit zorgt voor een natuurlijke en knusse uitstraling wat perfect uitkomt als je een contrasterende stijl wilt ten opzichte van je industriële interieur. Of laat de vouw trapsgewijs lopen voor een strakke en stoere uitstraling.

Stijltip: Wist je dat je ook helemaal zelf kunt bepalen of je baleinen aan de voor- of achterzijde wilt, wat de baleinafstand wordt, of je speciale biezen wilt, welke voering gewenst is en wat voor type bedieningskettingen je wilt?

Meer weten over onze vouwgordijnen? Kom eens langs in één van onze woonwinkels, ontdek de uitgebreide collectie vouwgordijnen en laat je adviseren door onze deskundige medewerkers.

Vouwgordijnen

Geef zachtheid aan een industriële woonstijl

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

5 mensen gingen jou voor!