Zet de puntjes op de ‘i’ met bijpassende sfeerplinten

Terug naar overzicht
Plinten

Een mooie vloer verdient natuurlijk een mooie afwerking en een fraaie plint is de kroon op je vloer!

Of je nu van modern, klassiek, landelijk of vintage houdt, voor iedere stijl voorzien wij je van passende plinten.

Welke typen plinten zijn er?
Plinten maken of kraken je vloer. Hoe mooi je nieuwe vloer ook is, als de afwerking niet op orde is haal je nooit het maximale woonplezier uit je vloer. Maar, de ene plint is de andere niet, dus waar kies je voor? 

Het is mogelijk om de bestaande muurplint te laten zitten en enkel voor een platte plint te gaan, die bijna altijd in een passende kleur verkrijgbaar is. 

Een systeemplint is dé oplossing als je ellendige kabels eenvoudig wilt wegwerken. 

Sfeerplinten zijn de paradijsvogels onder de plinten en zijn, zoals de naam al doet vermoeden, extra sfeervol. Doordat ze hoger van stuk zijn vallen ze goed op en ze zijn in tal van stijlen verkrijgbaar. 

Naast bovenstaande opties kan je ook nog kiezen voor o.a. folieplinten en diverse MDF plinten, die eenvoudig overschilderbaar zijn en een strakke afwerking hebben.

Voor iedere vloer een geschikte plint
Mix & match totdat jij je ideale combinatie gevonden hebt. Al onze plinten zijn leverbaar is diverse houttinten en prijsklassen. Zo hebben we bijvoorbeeld MDF budget plinten, maar ook MDF Whiteline plinten inclusief kabelgoot. Kortom; je maakt het zo uitgebreid of voordelig als je zelf wil! Kom gerust langs in één van onze winkels om onze vloeren én plinten te bekijken, want wie weet zit jouw ideale exemplaar er tussen.

Maak je vloer af

met een bijpassende plint

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

1625 mensen gingen jou voor!

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2021 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: Tandem    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.