Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Zwarte gordijnen passen bij iedere interieurstijl

Terug naar overzicht

Zwarte gordijnen in de woonkamer. Je durft het of je durft het niet. Toch passen zwarte gordijnen bij vrijwel elke interieurstijl. Ze zorgen voor een ware eyecatcher in de ruimte! Maar kies je voor een transparante of verduisterende variant?

Het past altijd, verveelt nooit en werkt altijd: zwarte gordijnen in de woonkamer. Toch moet je het maar durven! Gordijnen zijn een belangrijk element in je interieur en kunnen de uitstraling maken of breken. Met donkere gordijnen ben je zeker dat je nooit spijt kan krijgen van een bepaalde kleur die je misschien had willen kiezen.

Zwarte in-between gordijnen: semi-transparant


Ga je ervoor en wil je zwarte gordijnen maar wil je ook een zachte look? Dan zijn in-between gordijnen precies wat je zoekt. Deze gordijnen zijn namelijk semi-transparant en laten dus wat licht door. Hierdoor is de zwarte tint niet zo hard. Ideaal!

Ga all in met een print


Of ga voor een lichtdoorlatend stoer gordijn met print! Dit zorgt voor een extra touch in je woonkamer. Een voorbeeld is de Cassino: een antraciet gordijn met zwarte geometrische lijnen. Dit combineer je goed met zowel een gekleurd en uitgesproken interieur als een rustige stijl.

Kies voor privacy en isolatie met verduisterende gordijnen


Toch liever een verduisterend zwart gordijn? Om zo privacy te creëren en het meeste licht en de warmte en/of kou buiten te houden? Dan is de Loft Bo of de licht glanzende Spirit Steel een hele goede keuze.

Jouw nieuwe gordijnen op maat gemaakt


Al onze gordijnen worden altijd op maat gemaakt en met onze handige inmeetservice passen de gordijnen altijd perfect. De vakspecialisten van Tapijtcentrum Nederland beheersen de vakkundigheid van het monteren tot in de puntjes. Kom eens langs in één van onze woonwinkels, bewonder de collectie zwarte gordijnen in de winkel en laat je adviseren door onze deskundige medewerkers.

Zwarte gordijnen

Durf jij ook voor een eyecatcher te kiezen?

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

3 mensen gingen jou voor!