Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 april 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Zwarte vouwgordijnen: durf jij deze interieurtrend aan?

Terug naar overzicht

We zien het steeds vaker terugkomen in woningen: zwarte raamdecoratie. Door de elegante en strakke uitstraling zijn zwarte vouwgordijnen een populaire keuze. Geloof het of niet, zwarte raamdecoratie past in elk interieur. Dus ook in die van jou. Wil je weten waar zwarte vouwgordijnen hun populariteit nog meer aan te danken hebben? Lees dan snel verder.

Zwarte vouwgordijnen voor elke ruimte in huis

Zwarte vouwgordijnen zijn geschikt voor alle ruimtes in je woning. In de woonkamer is het ideaal, maar er bestaat de kans dat je overdag bij veel zonlicht de zonnestralen wil weren. Uiteraard zit je dan liever niet in het donker zodra je de gordijnen sluit.

Een zwarte in-between is dan een goede tussenoplossing. Hiermee creëer je genoeg privacy als je daar behoefte aan hebt, maar komt er nog steeds voldoende daglicht binnen. Ook in de slaapkamer zijn zwarte raamdecoraties een goede keuze. Deze ruimte wil je in de avond vaak verduisteren en dat werkt beter met een donkere kleur.

Bespaar op je energierekening met zwarte vouwgordijnen

Het zal niemand ontgaan zijn dat het verbruiken van energie alleen maar duurder wordt. Gelukkig kan een vouwgordijn je helpen om enigszins te besparen op de kosten. De isolerende eigenschappen van vouwgordijnen zijn ideaal, omdat ze het huis in de zomer koel houden en in de winter warm. Daarnaast zijn zwarte en grijze vouwgordijnen beter in staat om de warmte te weren, wat dus een win-win situatie is.

Combineer zwarte vouwgordijnen met een industrieel interieur

Alhoewel zwarte vouwgordijnen toepasbaar zijn in diverse woonstijlen, is het vooral perfect voor een industrieel interieur. In combinatie met ruwe en grove materialen springt de raambekleding er meteen uit. Hierdoor krijg je een stoer en robuust effect. Maar ook in een modern interieur steelt een zwarte raamdecoratie de show. Bovendien zorgt het in een minimalistische ruimte met veel witte muren voor balans.

Zwarte vouwgordijnen op maat bestellen

Verliefd geworden op deze interieurtrend? Ontdek dan snel wat het kost om een vouwgordijn op maat te laten maken. We hebben regelmatig leuke aanbiedingen waardoor je goedkope vouwgordijnen kan scoren.

Twijfel je nog? Onze stylingsadviseurs helpen je graag! Je bent welkom in één van onze 21 woonwinkels of we komen langs voor een afspraak bij jou thuis.

Durf jij deze interieurtrend aan?

Bij Tapijtcentrum vind je zwarte vouwgordijnen die in jouw huis passen.

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

0 mensen gingen jou voor!