Droogloopmatten

Terug naar home

Tapijtcentrum Nederland biedt je een ruime keuze aan gang- en tapijtlopers in verschillende kleuren en designs. Bescherm je vloer tegen vocht en vuil, tevens geeft een loper een luxe en sfeervolle uitstraling in bijvoorbeeld je gang of keuken.

Deze lopers zijn leverbaar in verschillende synthetische materialen en katoen. Katoen neemt prima vocht op. En voor je terras hebben wij een paar mooie kwaliteiten grastapijt. Of je nu een tapijtloper, droogloopmat of borstelmat nodig hebt bij Tapijtcentrum Nederland vindt je altijd wat je zoekt.

Onze collectie bestaat onder andere uit:

Durban

De Durban is een katoenen droogloopmat. Katoen neemt vocht op en is bij uitstek geschikt om bij de entree c.q. voordeur als deurmat te gebruiken. Daardoor beschermt u uw vloer tegen vocht, vuil en krassen.

Poolmateriaal: 100% katoen
Rug: PVC
Leverbaar in: 100 cm en 200 cm breed

€ 49,00 P/M2
Meer informatie

Platinum

De Platinum is een loper c.q. schoonloopmat van sterk polyamide. Zeer goed toepasbaar bij projectmatig gebruik omdat deze kwaliteit gemaakt is van brandvertragend garen. Perfecte bescherming van uw vloer zowel thuis als op kantoor.

Poolmateriaal: 100% polyamide
Rug: PVC
Leverbaar in: 130 cm en 200 cm breed

€ 59,00 P/M2
Meer informatie

Briljant

De Briljant is een project-geschikte schoonloopmat van polyamide garen. Ideaal bij de entree, maar ook in uw keuken. Zeer geschikt ter bescherming van de vloer tegen vuil en slijtage. De anti-slip rug houdt deze loper op zijn plaats.

Poolmateriaal: 100% polyamide
Rug: PVC
Leverbaar in: 130 cm en 200 cm breed

€ 69,00 P/M2
Meer informatie

Togo

De Togo is een synthetische loper van sterk polyamide garen. Zeer geschikt om uw keukenvloer te beschermen tegen spatten en vlekken. Ook als schoonloopmat in een gang of achter een balie is deze project-kwaliteit goed toepasbaar ter bescherming van de vloer.

Poolmateriaal: 100% polyamide
Rug: PVC
Leverbaar in: 130 cm en 200 cm breed

€ 53,00 P/M2
Meer informatie
© 2017 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp: twee ons communicatie
Realisatie: Digitics

Ook wij gebruiken cookies op onze siteMeer weten?